Jdi na obsah Jdi na menu
 


Igor píše III.

9. 3. 2021

Igor píše

III.

9. 3.

Debilizace

 

A opět neuvěřitelná demagogie! Kdy už s tím hodlají přestat?   Ve statistikách se opravují čísla, a to i  třeba za tři měsíce.  Náš guru Babiš  něco plácnul o hromadném, plošném testování, a hned se zvedla  - dodatečně - křivka zemřelých do astronomických výšin. 

Je to již opravdu trapné, jak si s námi hrají. A šéf Asociace ředitelů ZŠ, nevím od kterých Pirátů je, je nadšen tím očkováním pro učitele. Občas cituji. Někdo se ale nechce nechat očkovat. Myslím, že učitelé do této skupiny nepatří. Jsou to vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří znají rizika, jež u očkování jsou vždycky. Ale také znají jejich výhody a vědí, které všechny nemoci už lidstvo, právě díky očkování, netrápí. 

A učiteli jsou mimo jiné i proto, že chtějí přinášet osvětu. Nemohu si pomoct, ale očkování a vůle se nechat očkovat jsou příznakem určité „osvícenosti“, a tak jsem přesvědčen, že většina učitelů bude ochotna nechat se očkovat.    Jenže milý šéf asi zapomíná, v jakém světě kdysi žili výrobci tehdejších - život zachraňujících - vakcín. 

A v jakém světě žijeme dnes! Je to obrovský rozdíl. Ve světě, který se mění před očima, a kde zdravý lidský rozum má být naložen do lihu. Kdy světové zdravotnictví ovládají nekompetentní miliardáři a fašizující korporace.....

 Ty jistě mají „zájem“ o zdraví lidí, když jde zase jen o peníze, zisky čím dál větší. A jak se k nim dostat?  Pouze porobením a debilizací veřejnosti, nebo jejím zmrzačením, nejen fyzickým, ale i duševním.  Učitelé se prostě mají stát pokusnými králíky. Anebo chtějí rapidně omladit učitelský sbor??? 

A najednou vylezlo z doupat množství hygieniků, parazitologů, vakcinátorů, a kdejakého obtížného hmyzu. A snaží se společnost úplně zblbnout. Dokonce všechna opatření má řídit jeden konkrétní člověk - hlavní hygienik, který bude mít naše zdraví plně v rukách.

Naše nynější vláda to dělá z alibismu. Když se něco pokazí, ví, na koho to svede. Tato hra je ovšem velmi nebezpečná a lehce zneužitelná. Co když se do této funkce dostane opravdový dement, což hrozí - pak budou stát kontejnery na mrtvoly před každým barákem, popřípadě do nich nechá zavírat  ještě živé lidi.

Musí se tomuto zabránit. Jak se zlo a nerozum rozlézá po světě, je těch úkolů čím dál víc. Rezignovat na ně znamená rezignovat na život....... Ano, smutné statistiky schizofrenie našich politiků se opět naplnily........

 

Igor

Táborští vlastenci

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář