Jdi na obsah Jdi na menu
 


P. C. Roberts - Pandémii způsobila kovidová vakcína

P. C. Roberts - Pandémii způsobila kovidová vakcína

Korupčnický americký zdravotnický establishment, vedený masovým vrahem Tony Faucim (ředitel Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci), byl přinucen přiznat, že kovidová „vakcína“ svou účinnost proti viru rychle ztrácí.

Paul Craig Roberts, americký publicista

24. listopadu 2021 - 07:20

 

Ale současně jak on, tak lidé kolem něj tvrdili, že je i tak dost dobrá na to, aby vás uchránila od převozu do nemocnice či od úmrtí.

 

Nyní byl však Fauci přinucen od tohoto falešného prohlášení ustoupit. K čemuž Vasko Kohlmayer sděluje:  

 

Minulý týden učinil Dr.Fauci pravděpodobně nejpřekvapivější prohlášení, které v kovidové fázi dosud padlo. A důsledky tohoto prohlášení, proneseného v interview pro list New York Times, jsou tak dalekosáhlé, že se toto prohlášení může stát bodem obratu v současném boji proti velkému vakcínovému podvodu, který je z USA šířen do celého světa..

 

V tomto interview, uskutečněném 12.listopadu, byl totiž Fauci nucen přiznat fakt, že vakcína spolehlivým způsobem nechrání očkované od vážných následků onemocnění či od smrti. Když byl totiž dotázán na data, přicházející z Izraele-země s jednou z největších proočkovaností na světě – Fauci řekl:

 

„Pozorují tam úbytek imunity lidí nejen proti infekci, ale též proti hospitalizaci a do jisté míry i proti smrti, což začíná platit pro všechny věkové skupiny. Nejde už jen o lidi  postarší.“

 

Řečeno jinak: Ochranná účinnost vakcíny vyprchává nejen vzhledem k hrozbě infek-ce, ale též vzhledem k vážnému kovidovému onemocnění a ke smrti.

 

Když pak Fauci hovořil o účinnosti vakcín v zemích s vysokou proočkovaností, přiznal: „Tato účinnost mizí až natolik, že vidíte stále více lidí onemocnělých průlomovými infekcemi a končících v nemocnicích."

 

Řečeno zkrátka: Všechna dosavadní prohlášení o kovidové vakcíně byla a jsou falešná.  Obrovská spouta lidí byla ošálena korupčnickým zdravotnickým establishmentem a korupčnickými médií a přivedena tak buď k sebevraždě či k poškození zdraví. Donucovací vakcinační kampaň nicméně pokračuje, a lidé, kteří jsou za ni zodpovědní, jsou vrahy. Včetně politických vůdců západního světa.

 

Proč však všichni z nich společně s mediální žumpou nám nepřestávají nestydatě lhát?

 

Tito totálně zkorumpovaní lidé nafukují dnes nemodernější výraz „pandémie neočkovaných“. Takováto pandémie ovšem neexistuje. A informace ze všech zemí naopak dokazují, že infekce a smrt rostou společně s tím, jak roste vakcinace.

 

Ve Velké Britanii 74% domnělých kovidových úmrtí mezi srpnem a zářím postihlo lidi očkované.  A data, shromážděná Veřejnou zdravotní službou Skotska, dokazují, že onemocnělých na  Covid je víc mezi očkovanými, než mezi neočkovanými.  „Neočkovaní zde představují 19,7% ze všech kovidových úmrtí od 14. srpna 2021, zatímco očkovaní se na těchto úmrtích podílejí 8o.3%, a plně očkovaní pak 76 procenty .

 

Důvod, proč jsou očkovaní vůči Covidu rizikovější, je dvojí. Vakcína má vážné vedlejší efekty, které se falešně připisují Covidu, z nichž nejvážnější je ten, že vakcína oslabuje a v konečné fázi ničí vrozený lidský imunitní systém, čímž činí očkované osoby náchylnější k přijetí jakéholi viru a k jejich následnému onemocnění.

 

Uznávaní vědci a zdravotničtí badatelé, kteří nejsou závislí na grantech Big Pharmy, shora uvedená fakta shromáždili, ale prostitujcí se média je odmítají zveřejnit. Takže vše, co se k sluchu a zraku lidí od CNN, MSNBC, NPR, BBC, New York Timesů, NIH, CDC a politiků dostane, je indokrinace, která lidi přiměje k tomu, aby přijetím „vakcíny“ničili a zabíjeli sami sebe.

 

Fakta jsou jasná: Kampaň za očkování proti covidu je největším masovým vražedným hnutím historie.

 

Reakce veřejnosti na právě vydanou knihu Roberta Kennedyho ml., nazvanou SKUTEČNÝ ANTHONY FAUCI dokazuje,že lidé začínají skrze mlhu vymyšlených oficiálních narativů skutečnou pravdu vidět. Pro média samozřejmě kniha jako by neexistovala, ale přesto se ocitla na prvním místě seznamu bestsellerů vydaných nakl. Amazon, stejně tak jako nakl. Kindle. Kupte si a přečtěte si tuto knížku. Dovíte se z ní, že veřejné zdraví se ocitlo v rukou gangsterů.

 

Kovidová pandémie nás poučila o jednom: Totiž o tom, že vúči zdravotnickému establishmentu, vůči politikům a vůči médiím můžeme mít důvěru jedině nulovou. Agendy těchto korupčníků jsou totiž vším, jen ne zájmem o zdraví lidu.

 

(rp,prvnizpravy.cz,překlad: Lubomír Man, pcroberts,foto:arch.)