Jdi na obsah Jdi na menu
 


Merkelová hluboce otřásla Německem, rozmanitost hluboce otřásla západní civilizací

Merkelová hluboce otřásla Německem,

rozmanitost hluboce otřásla západní civilizací

Paul Craig Roberts

23.11.2018  

 

Tato zajímavá koláž ukazuje, že ne všichni lidé evropského původu se nechají zastrašit snahou elity zabránit lidem, aby vyjadřovali nesouhlas s nepřizpůsobivými přistěhovalci, kteří obsazují jejich země - ať už z důvodu ekonomických výhod, nebo proto, že prchají před válkami Washingtonu a před vměšováním Washingtonu do vnitřních záležitostí jiných zemí.

Slavný francouzský autor Jean Raspail poznamenal, že román Tábor svatých, který napsal na začátku 70. let, by dnes nemohl být ve Francii vydán. Bylo by to v rozporu s přijatými zákony, zabraňujícími francouzským občanům protestovat proti obsazování jejich země africkými a islámskými národy, které nemají historicky nic společného s francouzským lidem. Každý, kdo se postaví proti destrukci francouzské rasy, kterou předpověděl Raspail ve svém románu, napsaném téměř před pěti desetiletími, je dnes podle zákona považován za „bílého nadřazence“ a „nacionalistu“, který se provinil porušením zákonů, neboť protestuje proti rozmanitosti.

Vyšinutí francouzští „zákonodárci, prosazující rozmanitost“, jsou dokonce odhodlaní stíhat Marine Le Penovou, vůdkyni opoziční strany, za to, že se staví proti masivnímu přistěhovalectví nepřizpůsobivých lidí do Francie. Byla obviněna z uveřejnění fotografií, na nichž je brutální vraždění teroristů, podporovaných USA. Zpravodajství ve formě fotografií, zobrazujících násilí, se považuje za „podněcování k násilí“ ze strany „krajní pravice“.

V celé Evropě slovo „vlastenec“ nyní označuje osobu, která podporuje destrukci etnické příslušnosti své země imigranty, kteří nejsou bílí. Význam slova vlastenec v původním slova smyslu nyní znamená „nacionalismus“, „krajní pravice“ a „nadřazenost bílých“.

To stejné je v USA. Pokud Trump prohraje, hranice budou otevřeny, stejně jako v Raspailově románu Tábor svatých.

V současnosti panuje názor, že lidé evropského původu jsou tak zlí, že je třeba je nahradit barevnými lidmi. Zrádcovští lídři západních zemí na tom pracují. Je to hlavní cíl EU a Demokratické strany USA, která je nyní politickou stranou s politikou identity, doktríny nenávisti, která hlásá, že vinu nesou pouze lidé evropského původu. Ti, co nenávidí bílé lidi, jsou úspěšní v celém západním světě, kromě Maďarska. Britská premiérka Mayová zaprodala britský lid - předstírá vystoupení z EU, zatímco ve skutečnosti se britský lid podrobuje dominantnímu postavení EU.

Německo už není více Německem. Je to tábor svatých.

Angloameričtí sionisté se téměř zbavili Němců. Němci sotva existují. Zánik německé rasy začal masovým znásilňováním německých žen ruskými a americkými vojáky, když se v roce 1945 vojenský odpor Němců zhroutil. Rozřeďování DNA je jedním ze způsobů, jak vymírají etnické skupiny.

Zbytky německé DNA budou nyní zředěny masovou invazí do Německa, kterou podnikají islámské národy ze Středního východu a severní Afriky, a to s podporou německé vlády. Tito „uprchlíci“ jsou výsledkem válek Washingtonu, které podporuje Merkelová, jež zjevně nenávidí Německo.

Merkelová také ničí Evropu. Podporuje vymazání evropské civilizace, a přesto stále zůstává u moci za plné podpory Washingtonu a washingtonské loutky v podobě EU. Zbývajícím Němcům je vymýván mozek s falešným pocitem viny.

Ať už je to konspirační teorie nebo ne, vypadá to, že se nyní uskutečňuje vymazání evropských národů. Také zde.

Očividně zde panuje nedůvěra vůči vládnoucí elitě. Co se stane zemi, když lidé přestanou věřit lídrům?

Mnozí vyjádřili své obavy z kulturní a rasové genocidy západní civilizace. Wilmot Robertson to vyjádřil v roce 1972 v knize Oloupená většina (The Dispossessed Majority).

Důkazem, že tyto obavy jsou skutečné, je vehementnost, s níž jsou tyto obavy umlčovány a lidé obviňováni z „rasismu“ a „nadřazenosti bílých“. Zpráva, kterou mají bílí lidé akceptovat, zní: „Zmlkni, bílý muži, máme právo sebrat ti tvou zemi.“

Jak dlouho bude trvat, než politicky nepřijatelní bílí Američané – „Trumpovi ubožáci“ – zatouží po tom, aby je osvobodila ruská nebo čínská invaze? Dosáhli jsme bodu, kdy žádní bílí lidé v USA, Evropě, Velké Británii nebo Kanadě nemohou důvěřovat své vládě v tom, že je nezaprodá v zájmu „rozmanitosti“.

Merkel Deep-sixed Germany, Diversity Deep-sixed Western Civilization vyšel 19. listopadu 2018 na paulcraigroberts.org. Překlad v ceně 328 Kč Zvědavec.