Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starosta Kolář v karanténě, domácí izolace nebo útěk před Koněvem?

Starosta Kolář v karanténě, domácí izolace nebo útěk před Koněvem?

Žarko Jovanovič 18.4. Raptor TV

Včera odpoledne starosta Prahy 6 Kolář oznámil, že se na 14 dní uchyluje do domácí karantény. Učinil tak v souvislosti s opatřeními k zabránění šíření Covid 19 a řízení radnice Prahy 6 předává svému zástupci. Je to poměrně překvapivé oznámení vzhledem k tomu, že k ochraně před koronavirem používá armádní plynovou masku. Tuto ochranu radnice Prahy 6 každému občanovi rozhodně dopřát nemůže. U veřejnosti to tak vyvolává spíše podezření, že se do karantény spíše uzavírá před Koněvem. S ním, i přestože je už 47 let mrtvý, již delší dobu vede hrdinný boj a počítá s platností rčení “sejde z očí sejde z mysli”. V tomto případě se ale určitě mýlí. Na pana starostu bylo podáno hned několik trestních oznámení a další určitě přibudou.
Jan Lacina STAN, místostarosta Prahy 6 vlevo a Ondřej Kolář TOP09 vpravo oslavují své vítězství nad maršálem Koněvem

Trestní oznámení jsou podána jak v souvislosti s “přesunem” sochy maršála Koněva, tak i s jeho opovržlivými prohlášeními o jeho názorových oponentech. Ty veřejně mimo jiné nazval levicou a pravicou lůzou. Mluvčí ministerstva zahraničí RF navíc před několika dny v TV smířlivě prohlásila, že spíše než o vládní či státní selhání v ČR lze mluvit spíše jen o individuálním selhání několika osob kolem starosty Praha 6 Koláře a že Česko-Ruské vztahy zůstávají přátelské. Vyšetřování započala ruská strana na základě svého zákona, který je inspirován regulací z USA o ochraně zájmů. Tímto směrem tedy, jak se zdá, bude směřovat další postup orgánů RF.
Komentáře na FB tak starostovi Kolářovi připomínají, že v jeho i dalších případech bude spíše než “sejde z očí, sejde z mysli” platit rčení o spravedlnosti a Božích mlýnech, které melou sice pomalu ale jistě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

erectile breast tissue

hydroclorquin,30. 7. 2021 13:50

how long has hydroxychloroquine been around https://plaquenilx.com/# hydroxychloroquine side effects eye