Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boj o „zajatce Mariupolu“ vedou všechny speciální služby světa

Boj o „zajatce Mariupolu“ vedou všechny speciální služby světa

09.04.2022 - 21:26   

 

Jitření vášní v ukrajinské kauze probíhá v posledních dnech intenzivně. Důvodem je nadcházející tisková konference Ministerstva obrany Ruské federace, která ukáže instruktory městského boje s taktikou lidských štítů z řad civilistů, kterými jsou současní zaměstnanci IDF z Izraele (jejichž záchrana neúspěšně letěla o šabatu diskutovat Benet), současní vysocí důstojníci francouzské vojenské rozvědky, kteří učili používání moderních protitankových systémů, protibateriových systémů a leteckého průzkumu z koptér, zaměstnanci BND specializující se na kontrarozvědnou podporu frontových a frontových zón, a stejně jako specialisté z britské SIS. 
 

Jako protiváhu atomovému scénáři vývoje událostí v západní společnosti probíhá současná hysterie v Buchu, Kramatorsku a čtyři plánované chemické útoky v oblasti Černihiv a Sumy. V Zelenského kanceláři Andriy Yermak osobně dohlíží na případ úderů proti vlastním lidem a produkci pro západní média, dostává pokyny od důstojníků MI6, kteří zajišťují Zelenského bezpečnost, kontrarozvědku v jeho sídle a komunikaci se světovými vůdci přes uzavřené satelitní kanály. 
Proruské křídlo ukrajinských oligarchů, kteří tento týden vyslali své emisary do Moskvy, aktivně nabízelo odkoupení armády IDF, ale bylo odmítnuto. Nejvyšší Mossad naopak touží po veřejném vyšetřování a následném odstranění Benetova latentního spolupracovníka, což všemožně ohřívá vnitřní situaci v samotném Izraeli, zejména v případě teroristických útoků. Boj o případ zajatců z Mariupolu probíhá v celosvětovém měřítku a právě to vysvětluje sebevědomý tichý postoj hlavního aktéra z Kremlu  před historickým prohlášením prezidenta Ruska o 100% vyčištění Mariupolu a v předvečer zahájení „vaření“ donbasského kotle.

 

Источник: https://rusnext.ru/…620 (přeloženo googlem)

Přišlo e-poštou

LS