Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední velké protesty v Praze vedly k rozkradení národního majetku

Já tedy nechci brát nikomu iluze, ale když naposledy v Praze protestovalo přes sto tisíc lidí a zpívali Pravda vítězí, tak z toho byla největší rozkrádačka národního majetku v dějinách, píše na facebooku slovenský poslanec Ĺuboš Blaha.

Z Václaváku

6. června 2019 - 03:20

 

K moci se dostali američtí poradci a z Čechů udělali otroky pro své korporace v rozkradené kolonii, pokračuje Blaha. .

 

Já jen, že ať taková sluníčkářská "pravda" už raději nikdy nezvítězí. Ať zvítězí český národ. Nad liberální kavárnou.

 

Promiňte za Juraje Šeligu bratři Češi, on není ze Slovenska, ale z Washingtonu.

 

 

Luboš Blaha reagoval totiž na to, co Šeliga na demonstraci předvedl. „Stydím se za to, že je Andrej Babiš rodákem ze Slovenska!“ pokřikoval na Václaváku Šeliga.

 

Při vší úctě, pozvat si na pódium opičáka Šeligu, to může jen úplný idiot. Držím Čechům palce, aby si nenechali ukrást zemi.

 

Pokud vím, o vládě se rozhoduje ve volbách a ne na náměstí. Můj český oblíbený politik není Babiš, ale Miloš Zeman, ale přesto si nemyslím, že by o změně vlády měla rozhodovat rozběsněná ulice, ale český národ.

 

Zdeněk Lanz: Květinami v koši to zdaleka neskončilo

 

Liberálové již více nechtějí demokracii, protože jen oni mají pravdu.

 

Český národ, pokud vím, zvolil ve volbách Babiše a přitom věděl o kauze Čapí hnízdo. A takto si to vyhodnotil.

 

Tomu se v demokracii říká šachmat, milá sluníčka a klidně si na pódium zavolejte vřískat i našeho paviána Stanku a nic to na věci nemění - Češi nechtějí, aby vládla kavárna. Tečka.

 

Ale rozhodně vnímám s pobavením, že Andrej Babiš, jehož tak nenávidí pražská kavárna je v téže liberální bruselské frakci ALDE jako projekt bratislavské kavárny s názvem Progresivní Slovensko. To je pěkné schizma.

 

Babiš je evropský  spolustraník Čaputové a Valla, k smíchu.

 

Jen aby z toho nebyla první mezinárodní válka kaváren, pražské a bratislavské, liberálové po sobě budou házet kelímky ze Starbucksu a frapuccino s pekanovou příchutí.

 

Ale vážně - prosím vás, bratři, nechte si Šeligu v Praze. Pošleme také Farskou. Zde je kromě americké ambasády a Nadace otevřené společnosti nikdo nechce, končí svůj příspěvek slovenský poslanec Ĺuboš Blaha.

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)