Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na COVID-19 zemřely v Itálii jenom necelé 4 tisíce osob namísto oficiálně uváděných 130 000 lidí!

Italský národní zdravotní institut oznámil, že na COVID-19 zemřely v Itálii jenom necelé 4 tisíce osob namísto oficiálně uváděných 130 000 lidí!

6. 11. 2021 josh-xy  

Italský národní zdravotní institut oznámil, že na COVID-19 zemřely v Itálii jenom necelé 4 tisíce osob namísto oficiálně uváděných 130 000 lidí! To je o 97% obětí méně, než kolik uvádí italská vláda! Je to méně obětí, něž kolik jich má chřipka! Vyšetřování odhalilo, že italské nemocnice označují za oběti COVID-19 svévolně kohokoliv, kdo jim umře na posteli nebo na sále! Mají totiž od pojišťoven astronomické úhrady za covidové pacienty i mrtvoly! Jako v Česku, jako na Slovensku, jako všude! A společnost, která pro Pfizer prováděla klinické studie v roce 2020 před schválením vakcín FDA, falšovala záznamy a manipulovala výsledky klinických studií! Bývalá ředitelka promluvila o praktikách, Pfizer i FDA prý věděly o falšování!

Italský deník Il Tempo přinesl již 21. října tiskovou zprávu [1], že Italský národní zdravotní institut publikoval již v červenci bez jakéhokoliv zájmu médií vyšetřovací zprávu, ve které uvádí, že v Itálii prokazatelně zemřelo na COVID-19 jenom necelých 4 000 osob namísto oficiálně uváděných více než 130 000 Italů. To je o 97% méně. Podle deníku zpráva uvádí, že je to způsobené tím, že italské nemocnice chybují ve výkaznictví zemřelých pacientů a do státní databáze jako příčinu udávají COVID-19 u prakticky všech pacientů, kteří jim zemřou na lůžkových odděleních, anebo na sále při operacích.

Italský národní zdravotní institut

Stejně jako všude jinde v Evropě nebo v USA, tak stejně tak i v Itálii je obchod s covidovými pacienty pro nemocnice doslova zlatým dolem moderní doby. Nemocnice dostávají za covidové pacienty a covidové mrtvoly obrovské platby od pojišťoven, takže nemocnice jsou de facto motivovány k tomu, aby hlásily do státního systému co nejvíce pacientů jako obětí COVID-19. Nemocnice tak administrativně vyrábí oběti COVID-19 z lidí, kteří zemřou na infarkt, na cukrovku, nebo dokonce na rakovinu. Italský list k celé věci napsal toto:

Velký nepořádek v reportech o úmrtích. Podle Italského národního zdravotního institutu nebyla většina úmrtí způsobena nemocí Covid

Podle nové zprávy (která nebyla od července aktualizována) Istituto Superiore di Sanità o úmrtnosti v důsledku Covidu virus, který srazil svět na kolena, zabil mnohem méně lidí než běžná chřipka. Zní to jako obskurní tvrzení od neočkovaných lidí, ale podle statistického vzorku lékařských záznamů shromážděných institutem bylo pouze 2,9 % úmrtí zaznamenaných od konce února 2020 způsobeno virem Covid-19. Takže ze 130 468 úmrtí, které oficiální statistiky zaznamenaly v době přípravy nového reportu, bylo pouze 3 783 úmrtí způsobeno samotnou silou viru.

Všichni ostatní Italové, kteří přišli o život, totiž trpěli jednou až pěti dalšími souběžnými nemocemi, které jim podle italského Národního zdravotního ústavu již nedávaly příliš velkou naději. Celých 67,7 % mělo více než tři nemoci dohromady a 18 % alespoň dvě dohromady. Podle Italského národního zdravotního institutu mělo 65,8 % Italů, kteří již nejsou mezi námi poté, co se nakazili Covidem, vysoký krevní tlak. Dále 23,5 % bylo také dementních, 29,3 % mělo cukrovku a 24,8 % fibrilaci síní. A to není všechno: 17,4 % již mělo nemocné plíce, 16,3 % v posledních pěti letech prodělalo rakovinu, 15,7 % trpělo srdečním selháním, 28 % mělo ischemickou chorobou srdeční, 24,8 % fibrilací síní, více než desetina byla také obézní, více než desetina prodělala mrtvici a další, i když v menším procentu, měli vážné problémy s játry, byli dialyzováni a trpěli autoimunitními chorobami.

Covidové mrtvoly vydělávají nemocnicím v Itálii pohádkové zisky

 

Jak sami vidíte, v Itálii je obchod s covidem obrovský kšeft stejně, jako je tomu ve všech zemích západního světa řízeného zkorumpovanými politiky. Nemocnice dostávají za každého pozitivního pacienta 3x a dokonce až 5x vyšší úhrady od pojišťoven, v Itálii dokonce až 20x vyšší úhrady, a dokonce i za covidové mrtvoly dostávají nemocnice velké platby.

Např. za zemřelého pacienta, který má v úmrtním listu jako příčinu smrti COVID-19, dostane italská nemocnice přibližně 13 000 EUR namísto 850 EUR vyplácených na logistiku a manipulaci s tělem člověka zemřelého bez diagnózy COVID-19. Je to přesně tak, jak nedávno napsal spisovatel a publicista Henry Makow, že nemocnice jedou v podvodu COVID-19 ochotně se zkorumpovanými vládami, protože ty vlády dávají příkazy pojišťovnám, aby vyplácely nemocnicím horentní úhrady za péči o covidové pacienty. Je to de facto korupční mafiánský systém, který připomíná stvůru Ouroboros, tedy mýtického hada, který tlamou požírá svůj vlastní ocas. Přesně tomu odpovídá současný stav, kdy nemocnice hlásí skoro každého, kdo se jim dostane pod ruku, jako nakaženého covidem, což vede k nárůstu čísel nakažených ve společnosti, což vítají farmaceutické firmy a jimi řízení a zkorumpovaní politici, kteří na oplátku nemocnicím přiklepnou horentní úhradové vyhlášky a přikáží pojišťovnám, aby nemocnicím vyplácely pohádkové sumy.

A protože nemocnice dostávají obrovské částky, motivuje je to reportovat a hlásit více a více nakažených pacientů a mrtvol, takže politici mají více a více čísel nakažených a mohou více a více omezovat obyvatelstvo a kumulovat moc, takže politici nařídí pojišťovnám posílat ještě více a více peněz na zvládání této jako krize, takže nemocnice mají více a více peněz, takže mají motivaci hlásit více a více nakažených. Chápete?

Covidová hysterie je živena sama sebou a připomíná samopožírajícího se hada

Je to uzavřený kruh připomínající hada, který požírá svůj vlastní ocas, protože vláda, pojišťovny a nemocnice se požírají a živí mezi sebou navzájem v nekonečném kruhu. Chcete, aby pandemie skončila? Šlápněte na hada v jakémkoliv místě a samopožírání se rázem zastaví a začne jekot, kvičení, naříkání a mafiáni začnou panikařit. Šlápněte na vládu, na pojišťovny, nebo na nemocnice. Jenže tyto tři části hada se chrání navzájem, protože vláda je hlava hada, nemocnice jsou ocas a pojišťovny, to je spojka, všechno to mezi hlavou a ocasem.

Naváděcí tabule k očkování v Londýně. Čím více očkovaných, tím více nakažených

Pouze národní a vlastenecká vláda by byla schopna šlápnout na covidového hada, jenže to by voliči nesměli být chovatelé hadů. U voleb si zvolili, že chtějí hada chránit, krmit, ochraňovat, velebit, uctívat a hlavně na slovo poslouchat. Takže had bude při chuti a bude v samopožeru pokračovat. A pokud jde o ochranu před nemocí, žádná není potřeba. Stačí to vyležet v posteli a vypotit se, čímž získáte super imunitu. A pokud se někdo nechal očkovat, měl by mít o sebe obavy. Protože na Pfizer se provalila další špína. Podle všeho se zdá, že Pfizer falšoval klinické schvalovací testy a data, aby FDA jeho vakcínu schválila bez průtahů a co nejrychleji. Skandál publikovala [2] jako první německá sekce ruské televize RT Deutschland.

Bývalá šéfka firmy testující vakcínu Pfizer při klinických studiích uveřejnila skandální informace o falšování klinických zkoušek vakcíny Pfizer Comirnaty

Regionální ředitelka výzkumné organizace Ventavia Research Group oznámila časopisu British Medical Journal (BMJ), že během klíčové studie vakcíny Corona americké farmaceutické společnosti Pfizer došlo k falšování údajů. Například pacienti nebyli tzv. “zaslepeni”, věděli totiž, jestli v kliniceké studii dostali vakcínu anebo placebo, byli zaměstnáni nedostatečně vyškolení očkovatelé a nežádoucí účinky hlášené v klíčové zrychlené studii fáze III společnosti Pfizer byly sledovány pomalu. Poté, co společnost Ventavia Research Group, která pro společnost Pfizer studie prováděla v zastoupení, na tyto problémy opakovaně upozorňovala, zaslala regionální ředitelka společnosti Ventavia Brook Jacksonová oficiální stížnost americkému Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA). Společnost Ventavia ji v odvetě ještě téhož dne propustila.

Ventavia se zabývá testováním vakcín a léků pro velké farmaceutické firmy v jejich zastoupení

Jacksonová poskytla BMJ desítky interních dokumentů společnosti, fotografií, zvukových záznamů a e-mailů, které mají obvinění dokládat. Podle dokumentů porušila společnost Pfizer vědecké a etické normy v několika oblastech, včetně řízení laboratoří, bezpečnosti pacientů a integrity údajů. Personál ani pacienti nebyli v placebových studiích “zaslepeni”, což znamená, že mohli vědět, zda dostávají vakcínu nebo placebo. Odpovědné osoby nebyly schopny vyčíslit příslušné chyby. Kromě toho se vyskytly problémy se zadáváním údajů o závažných nežádoucích příhodách, pacienti nebyli dostatečně sledováni, protokoly o následné kontrole byly špatné a laboratorní vzorky byly někdy nesprávně označeny.

Ředitelka vynesla šokující svědectví, zaměstnanci byli instruování, jak falšovat klinické zkoušky vakcíny Pfizer

Jacksonová řekla časopisu BMJ, že během dvou týdnů, kdy byla v září 2020 zaměstnána ve společnosti Ventavia, opakovaně informovala své nadřízené o špatném řízení laboratoře v rozporu se všemi normami ISO, o obavách o bezpečnost pacientů a problémech s integritou dat. Jacksonová uvedla, že před nástupem do společnosti Ventavia měla více než 15 let zkušeností s koordinací a řízením klinického výzkumu. Byla rozčílená tím, že společnost Ventavia problémy neřešila, zdokumentovala během jedné noci několik zákroků a pořídila fotografie mobilním telefonem. Fotografie, které má BMJ k dispozici, ukazují, jak se balíčky vakcín s identifikačními čísly účastníků studie povalovaly na volném prostranství, což nemuselo účastníky anonymizovat ve vztahu ke srovnávací skupině s placebem.

Pfizer

Na záznamu schůzky Jacksonové se dvěma řediteli koncem září 2020 je slyšet, jak vedoucí pracovník společnosti Ventavia vysvětluje, že společnost není schopna vyčíslit typ a počet chyb, které zjistila při přezkoumání dokumentů studie kontroly kvality. Podle e-mailu společnost také údajně neprovedla následné kroky v souvislosti s dotazy týkajícími se zadávání údajů. O problémech se však prý vědělo již několik týdnů: V seznamu rozeslaném mezi vedoucí pracovníky společnosti Ventavia na začátku srpna 2020, krátce po zahájení studie a před přijetím Jacksonové, jmenovala jedna z vedoucích pracovnic společnosti Ventavia tři zaměstnance, s nimiž měla “projednat problém s elektronickým deníkem a falšováním údajů atd.”. Jeden z nich byl podle poznámky “ústně napomenut, aby měnil údaje a nezaznamenával pozdní záznamy“.

Americká FDA namísto prošetření stížnosti ředitelky zavolala správní radě firmy, aby ředitelku vyhodili

Na schůzce koncem září se také diskutovalo o možnosti, že by FDA přišla na kontrolu. Druhý den ráno, 25. září 2020, Jacksonová zavolala do FDA, aby upozornila na neseriózní postupy při klinickém hodnocení přípravku Pfizer společností Ventavia. Poté se o své obavy podělila v e-mailu zaslaném agentuře FDA. Ještě téhož dne odpoledne společnost Jacksonovou propustila poté, co FDA oznámila dozorčí radě společnosti Ventavia, že její ředitelka “dělá vlny” kvůli zrychlenému testování vakcíny Pfizer. Podle všeho tak americký federální úřad FDA spolupracoval s Ventavií na zfalšování klinických studií vakcíny Pfizer, což je federální zločin, kterým se dnes v pátek již podle informací začala zabývat FBI.

Albert Bourla, generální ředitel Pfizeru zapaluje svícen Menorah během oslav Hanuky

Několik hodin poté, co Jacksonová 25. září zaslala FDA e-mail se svými obavami, obdržela od FDA odpověď, že se FDA nemůže vyjádřit k případnému vyšetřování. O několik dní později si Jacksonovou zavolal inspektor FDA, ale sdělil jí, že jí nemůže poskytnout žádné další informace. Agentura se k její zprávě dále nevyjádřila. V dokumentech, které společnost Pfizer předložila na zasedání poradního výboru FDA dne 10. prosince 2020, kde se projednávala žádost společnosti Pfizer o mimořádné schválení vakcíny COVID-19, se společnost o problémech v závodě Ventavia nezmiňuje. Následující den FDA vakcínu schválila.

Čím více očkovaných, tím více nakažených. Čím více nakažených, tím více očkování… systém samopožeru

Covidová mafie je jako chobotnice, která ovládá farmaceutické firmy, testovací firmy provádějící ověřování a zkoušky vakcín, federální orgány schvalující vakcíny, politiky propagující a vynucující očkování těmito vakcínami a média propagující vakcíny a zesilující narativ a covidovou hysterii. Všechny tyto části chobotnice tvoří jedno jediné tělo globalismu řízeného světovými sionisty a jejich rodinami a domy. Nebylo dovoleno, aby kdokoliv narušil hladké schválení Pfizeru. Když si ředitelka stěžovala, že se porušují pravidla při klinických zkouškách, FDA namísto prošetření zavolala dozorčí radě firmy, aby problémovou ředitelku vyhodili. Ano, takto se chová mafie, která ovládá jak soukromé firmy, tak i státní a federální úřady a jejich úředníky. Mají pod palcem naprosto všechno.

Ředitel Pfizeru říká, že se nenechá očkovat, aby nepředbíhal ve frontě. To je velmi podezřelé…

Samopožer musí totiž pokračovat za každou cenu. Krize je živena sama sebou. Čím více očkovaných, tím více nakažených. Čím více nakažených, tím větší tlak na očkování. A tím více nakažených. Tím více peněz pro nemocnice, tím větší vývary nemocnic. Tím větší čísla. Tím větší omezení svobod. Tím větší růst cen. Tím větší inflace. Tím větší výpadky v dodávkách zbožích. Tím větší potřeba ustanovení světové vlády pro konečné řešení všech řešení. Jinými slovy samopožírající se had globalismu, který tvoří zužující se kruh jako škrtidlo, ve kterém uprostřed jsou gójské národy. A had, čím více se požírá, tím více se kruh zužuje a omezuje pohyb a svobody národů uvězněných v kruhu mýtického hada.

Nejen o těchto souvislostech budeme hovořit dnes od 19:30 na Svobodném vysílači CS v pravidelném pořadu. Probereme všechna aktuální témata z domova i ze světa. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

Záznam pořadu na Odysea

pokec24.cz