Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deep state má obrovský problém

12. 6. 2021

Deep state má obrovský problém.

Článek od - Rukojmí.cz -

 

Došlo k obrovskému posunu. Více než 3000 e-mailů Fauciho bylo zveřejněno na základě zákona o svobodném přístupu k informacím. Tyto e-maily jsou jasně usvědčující, pokud jde o původ viru a účinnost nošení roušek. V nadcházejících týdnech míříme do velmi bouřlivých vod. Je třeba to udělat. Musíme lidstvo provést touto bouří, aby našlo bezpečný přístav na druhé straně. Deep state má obrovský problém.

Vše, co udělali nebo se snažili udělat, bylo odhaleno. Také už byly zveřejněny e-maily, které ukazují, že Fauci věděl, že covid byl vyroben a financován, že šíření viru není bezpříznakové, že existují léky, které by ho vyléčily („nesměly být použity“). Ve svých e-mailech vysvětloval, že masky nefungují. Pro omezení lidí nebyl naprosto žádný důvod.

Bizarní je, že letecké společnosti začínají uvažovat o tom, že očkovaným cestujícím zakážou cestovat kvůli vysokému riziku vzniku krevních sraženin. Tak hlasitě mluví všemocný dolar. Letecké společnosti vědí, že společnosti vyrábějící vakcíny nenesou žádnou odpovědnost za zranění nebo úmrtí – a letecké společnosti si nemohou dovolit riziko, že tisíce cestujících zemřou na palubě letadel. Tak možná těm, kteří se nechali vakcinovat, bude upřeno to, proč toto dopustili (aby mohli letět na dovolenou a cestovat) „Mám vakcínu, tedy žádný let.“

DS panikaří, Fauciho e-maily na něj upoutaly celosvětovou pozornost, o kterou nikdy nestál. Ze zlatého dítěte se během několika vteřin stal vrah. Z lovců se nyní stali lovení a nyní nastává čas vysušit hlavní část bažiny a odhalit lidem děsivou skutečnost a všechny ty, kteří ji způsobili a podíleli se na ní. Trump poslal vzkaz Číně, Exekutivní příkaz (EO) je připraven. Ti, kdo vědomě spolupracovali s cizí vládou na zničení USA, se budou zřejmě zodpovídat a tvrdě na ně dopadne trest.

Když padne DS jeden klíčový hráč, padnou všichni. Padl výstřel, který je slyšet po celém světě…

 

Zdroj: FB Oty Veselého

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář