Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Co nám naši předkové přes téměř století sdělují o soužití Čechů s Němci v pohraničí? 7

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

O německých sociálních demokratech je nutno říci, že jejich oddíly RW (Republikanische Wehr) byly velmi agilní a dovedly tvrdě republiku proti násilníkům bránit. Otec mi jednou vyprávěl, že členové RW při naší květnové mobilizaci odešli mezi prvními na hranici a pomáhali ji až do příchodu posil střežit.

 

O české vině za holokaust 4 - Ivo Cerman

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Frommer a Čapková se pokusili „vyrobit“ Čechům jejich fašistickou minulost, ale myslím, že bychom jim za to neměli být vděční.

 

Dát Ukrajině rakety k napadení Ruska je vyhlášením války

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Elity jsou natolik opilé pýchou, že samy sebe přesvědčily, že Putin nebude tyto raketové údery na ruské území považovat za vyhlášení války. Což také jsou.

 

Včera v Teplicích s Paroubkem a Zemanem za mír a prosperitu

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Prostě, potřebujeme společně zasadit této vládě ve volbách zdrcující úder. A proto jsem se vrátil do politiky a do čela ČSSD.

 

Pryč s touto neschopnou vládou!


 

 

Zbořil - Už běží administrativa, už se připravují mobilizační seznamy…

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Sestavování mobilizačních seznamů, nebo jak se tomu dneska tajemně říká administrativní odvody, anebo rozesílání dotazníků nemocnicím a různým zdravotnickým zařízením, z těch stále ještě existujících Krajských vojenských správ, to je už přímo administrativní rozhodnutí, bez kterého se válka vést nedá, a které je důležité pro to, aby  válka mohla začít,“ dodává Zdeněk Zbořil.

 

Proč je NATO čím dál víc blízko válce s Ruskem, ptá se Hamplová

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

„Proč je NATO čím dál víc blízko válce s Ruskem? Protože tu válku chce, eskaluje, připravuje, provokuje, a těm, kdo o tom rozhodují, ať tiše nebo hlasitě, je úplně jedno, že pro své zájmy obětují třeba celou Evropu. Jde o obchody se zbraněmi, o politický vliv, o ekonomické zájmy - ovšem jen těch mocných a bohatých.


 

 

Kam padá Evropská unie a co musíme udělat

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

SPD v koalici s Trikolorou dlouhodobě vystupují proti zmíněným zhoubným projektům. Připomínám, že i lidé, kteří nechodí k volbám nesou svůj díl odpovědnosti za výsledek voleb. Proto vyzývám, přijďte ve dnech 7. a 8. června k volbám do Evropského parlamentu.

 

Orbán chce Evropské unii a NATO zabránit ve válce s Ruskem

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

„Máme před sebou gigantický úkol, který jsme ještě nikdy neměli. Musíme zabránit Evropě ve vstupu do války, která povede k jejímu vlastnímu zničení... maďarská vláda ví, jak to udělat,“ řekl Orbán.

 

Hlas míru v Praze

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Jsem rád, že z dnešní konference zazní taková výzva k jednání o míru.

 

Trump zverejnil video po vynesení rozsudku - Toto je posledná bitka

1. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

S vami po mojom boku zničíme deep state, vyženieme vojnových štváčov z našej vlády. Vyženieme globalistov, vyženieme komunistov, marxistov a fašistov, zhodíme chorú politickú triedu, ktorá nenávidí našu krajinu. Zlikvidujeme falošné médiá a raz a navždy oslobodíme Ameriku od týchto zloduchov.”

 

Spolu proti sobě…

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Smutná realita je taková – a voliči SPOLU by si ji měli přiznat, že témat, na nichž se tato koalice shodne, je minimum. Takovým pomyslným společným jmenovatelem je zde v podstatě vůle nadále eskalovat konflikt na Ukrajině a podporovat sebevražedný projekt vyšší angažovanosti NATO v tomto konfliktu. Otázka pro každého z nás je tak zřejmá: Skutečně chceme rukovat do 3. světové války, tedy války vedené jadernými zbraněmi?

 Pokud ne, měli bychom to ve volbách do Evropského parlamentu dát jasně najevo. Již jen proto, že zatím o sobě a svém osudu ještě trochu rozhodovat můžeme.

 

Mistr světa ze Strakovky

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Teprve ve středu v Kramářově vile byla tato obrovská chyba napravena. Za potlesku balkonu a s výhledem na májovou Prahu vytáhl předseda svazu z kapsy saka zlatou medaili zabalenou v kapesníku.  Chyba byla napravena, všem se rozzářili oči úlevou.  Náš zapomenutý hrdina tak konečně převzal zlatou medaili, kapitánský dres, hokejku, jen o to oslavné kolečko na ledě s pohárem byl připraven ...  Nad Prahou se nesla píseň nám Čechům nejmilejší „ Kde domov můj… “.   A tak se stalo, že ač jeho jméno nebylo uvedeno na soupisce mužstva, přesto se stal členem vítězného hokejového mužstva, proto právem vedle medaile převzal od stávajícího kapitána Červenky i kapitánský dres... 

 

Narozeniny pana prezidenta Beneše

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Jak to kdysi vyjádřil výstižně T. G. Masaryk: „Bez Beneše bychom republiku neměli“ (A bez něj by ji asi šlo těžko obnovit v roce 1945.).To, co řekl Masaryk plně vystihuje jeho organizátorskou roli při vzniku a upevnění nového československého státu, který vznikl na ruinách Habsburské monarchie.

 

Jana Masaryka zřejmě zabili britští agenti,

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Valentovi nicméně ve své tezi přímo neříkají, co by mohlo Brity motivovat k likvidaci Masaryka. V textu však ukazují, že Londýnu vadila podpora, kterou přesvědčený sionista Masaryk poskytoval Židům a rodícímu se státu Izrael. Šlo hlavně o dodávky zbraní i pomoc s přepravou Židů do Palestiny, které Britové bránili námořní blokádou.

 

    Ve věci Židů propukla podle Valentových v roce 1946 „tichá válka mezi Prahou a Londýnem“. Masaryk se tedy protivil vůli země, která mu poskytla azyl během druhé světové války.


 

 

Jak Jan Masaryk zemřel ?

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

„Stačila by ale i neinvazivní metoda sondou. S pomocí vyspělých technologií bychom se mohli například dozvědět, zda padal živý, či mrtvý a tedy i to, zda byl zavražděn, anebo si sáhl na život. Mohla by se tedy potvrdit Bydžovského výpověď, jak s plukovníkem Fryčem vyhodili omámeného ministra z okna,“ domnívá se Václava Jandečková.

 

A není v tomto směru z expertů ani zdaleka sama. Pravnučka TGM Charlota Kotíková však exhumaci odmítá.

 

Zavádí se branná povinnost, aby mladí mohli jít na jatka na Ukrajinu!

2. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

„Ztráty Ukrajiny jsou čím dál neúnosnější. Ukrajinští muži nesmějí opustit Ukrajinu a nyní chtějí naverbovat evropskou mládež do války. A téměř jasně je slyšet argument, že vojáci by měli být nejprve vysláni z bezprostřední geografické oblasti. To znamená, že chtějí poslat středoevropskou mládež, včetně maďarské, do války s povinnou evropskou brannou povinností,“ řekl Szijjártó.

 

Rajchl - Chceš slyšet pravdu? Naslouchej tomu, kdo má zakázáno mluvit

3. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Slované proti Anglosasům. Má smysl zůstat v NATO? Učme se od Orbána a Fica. Na Titaniku bez kotvy? Spojme se konečně, vlastenci, jde o život! Kde si říct o mír?

 

Jako desetiletý hoch jsem zažil Karibskou krizi

3. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

V odstavci není ani ta nejmenší zmínka, že krizi vyvolaly USA vybudováním raketové základny v Turecku, pod Araratem. Rakety byly namířeny na Arménii, jižní podbřišek SSSR. Až na tuto situaci rozhodl Chruščov vyslat lodě s raketami na Kubu. 

 

Co nám naši předkové přes téměř století sdělují o soužití Čechů s Němci v pohraničí 8

3. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

Všichni Němci však nebyli stejní.

Byly tady dva tábory – henleinovci a pak Češi s německými sociálními demokraty a komunisty. Scházívali jsme se jednou týdně v české hospodě, zde se společně hrály všelijaké hry.

 

P. C. Roberts - Scott Ritter o pravděpodobných důsledcích útoků na cíle v Rusku

3. 6. 2024

| Rubrika: příspěvky

„USA a NATO se schovávaly za lež, že je to Ukrajina, která bojuje s Ruskem, nikoli tedy že Západ bojuje proti Rusku. Když americké, britské, francouzské a německé zbraně dorazí na Ukrajinu, stávají se „ukrajinskými zbraněmi“. A tak Ukrajina, nikoli Západ, nese odpovědnost za vše, co se s těmito zbraněmi provede,, ať už zasáhnou cíle jakékoliv.. „Rusko již zkrátka nebude akceptovat lež, že pouze Ukrajina, nikoli Západ, je ve válce s Ruskem.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky