Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zrada v přímém přenosu - Předseda lidovců odvolal pod nátlakem stanovisko proti homosňatkům.

22. 9. 2021

Zrada v přímém přenosu - Předseda lidovců odvolal pod nátlakem stanovisko proti homosňatkům.

Volba obou koalic demobloku je pro křesťany nepřijatelná. Pomůžou zvrácené tendence koalic ve volbách vlasteneckým stranám?

 

21. 9. 2021

 

Radek Pokorný komentuje trapné ponížení lidovců, kteří museli pod nátlakem homosexualistické lobby odvolat poslední zbytky křesťanských hodnot, které dříve zastávali

 

Obě sorosovské koalice Pirstan i Spolu se tři týdny před volbami dostávají do očekávaných problémů. Bylo jen otázkou času, kdy uměle vytvořené politické slepence, které při sobě drží jen silou vůle bruselských loutkářů a domácí páté kolaborantské kolony, začnou dostávat první trhliny. Kromě zásadních rozporů jako je přijetí eura, které nadšeně prosazují Piráti a STAN stejně jako TOP 09 a proti kterému se vymezuje v koaličním chomoutu uvězněná a vykastrovaná ODS, se naplno rozhořely i spory hodnotové a kulturní.

 

Neomarxisté z Pirstanu bojují své války za zničení západní civilizace a její nahrazení multikulturní diktaturou. Jejich ochutnávku můžeme sledovat v našem hlavním městě, kde pod vedení pirátské gerily vlají duhové prapory nového světového řádu symbolizovaného homosexualismem, a vedení města sní o tom, že duhovou diktaturu rozšíří po celé zemi.

 

K tomu ovšem potřebují vyhrát volby (což se naštěstí zdá stále méně pravděpodobné), a také složit většinu s druhou bruselskou koalicí složenou z ODS, KDU-ČSL a TOP 09. Při pravděpodobné neúčasti ČSSD ve sněmovně by dodala potřebné hlasy pro vítězství revolucionářů. Pro ně je víc než jen symbolem dosáhnout prosazení manželství homosexuálů. Předznamenalo by to zásadní degradaci nenáviděné instituce, jakou je pro revolucionáře posledních dvou století přirozená rodina a manželství.

Záchvěv hodnot

 

Není divu, že se vedení lidovců zaleklo, že halasně vytrubovaný požadavek na prosazení duhové tsunami po ustavení vlády „demobloku“, bude těsně před volbami negativně vnímán především katolickou veřejností, která zvláště na Moravě tvoří podstatnou část voličského jádra KDU-ČSL. Fakticky by to šlo srovnat jen s plojharovskou kolaborací strany po únoru 1948.

 

Také tehdy se lidová strana vzdala většiny křesťanského programu a podpořila ateistickou vládu Národní fronty. Dnes je v sevření destruktivních pokrokářských sil napojená svým kolaborantským vedením na Brusel, a fakticky tak stojí před zánikem. Minulý týden si to uvědomil relativně pragmatický předseda strany Marián Jurečka. Pokusil se vyslat alespoň formální signál, že se lidovci nebudou přímo podílet na destrukci posledních zbytků křesťanských tradičních hodnot představovaných v tomto případě institucí manželství v naší zemi.

 

„Pokud bude KDU-ČSL v rámci koalice Spolu po volbách jednat o vládě s Piráty a hnutím STAN, bude požadovat záruky, že taková vláda neschválí manželství pro stejnopohlavní páry. Pro KDU-ČSL by bylo nepřijatelné i to, aby jednotliví poslanci vládních stran hlasovali volně, a manželství pro všechny by tak mohlo projít hlasy z opozice,“ uvedl minulý týden v rozhovoru pro sorosovský Deník N. Bez této garance v případné vládě podle něho nebudou.

 

Vypadalo to, že se lidovci na poslední chvíli pokusí o nemožné a budou se snažit přesvědčovat své voliče, že v nich přece jen něco málo z křesťanských zásad zůstalo - a tak se pokusí blížící se konec ještě odvrátit. Jenže pouhý den po tomto „statečném“ prohlášení, přišlo to, co přijít muselo: Sorosovská gerila reprezentovaná pražskou kavárnou dirigující obě bruselské koalice postavila odbojného předsedu lidovců do haptáku, a donutila ho spáchat politickou sebevraždu v přímém přenosu.

 

Zrada

 

Vyděšený předseda lidovců si posypal hlavu popelem, a popřel vše co několik hodin předtím slavnostně vyhlásil. „Někdy se během rozhovoru nepodaří všechno dobře vysvětlit, a to moje včerejší vyjádření patří mezi ně. V otázce manželství pro všechny platí již v minulosti deklarované, co jsme za SPOLU řekli, a to že bude každý poslanec hlasovat podle svého uvážení,” snažil se trapně vysvětlit nevysvětlitelné. V tom ho podpořil další „specifický katolík“, předseda ODS Petr Fiala. „V etických záležitostech jsem vždy respektoval volné hlasování každého ze zákonodárců. Nic na tomto svém přesvědčení nemíním měnit ani do budoucna," uvedl předseda ODS.

 

Tato zrada na voličích se dala očekávat. Nikoli náhodou už před několika měsíci před ní varovali čeští a moravští biskupové, když vyzvali věřící, aby volili jen ty politické strany, které staví na pravdě a křesťanských hodnotách. Vymezili se tak jasně proti politikům, kteří usilují o prosazení manželství homosexuálů a dalších zvráceností diktovaných globální kulturní revolucí i Bruselem.

 

„Redefinici manželství, tj. rozšíření instituce manželství na stejnopohlavní páry, považujeme za krok nesprávným směrem. Domníváme se, že není nutné reagovat na každou výzvu dnešní doby jejím ukotvením v legislativě. Uzákonění manželství těchto párů by s sebou přineslo i nárok na adopci dětí. Tisíciletá zkušenost lidstva potvrzuje, že základem manželství je soužití muže a ženy. Je třeba mít na paměti, že manželství má hluboký smysl, který nespočívá pouze v obdarování se vzájemnou láskou, ale také v plození a výchově dětí, které zajišťují kontinuitu lidského rodu,“ vyzvali čeští katoličtí biskupové ve svém prohlášení vydaném na Velehradě u příležitosti letošního svátku slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje.

 

Z prohlášení vyplývá, že každý, kdo tyto deviace toleruje či dokonce podporuje, jedná v rozporu s nepřekročitelnými lidskými zásadami danými Zjevením, a je tedy nepředstavitelné, aby katolík takovou stranu volil. Nejvyšší katoličtí představitelé naší země tím vymezili mantinely, v nichž musí katolík ve volební místnosti jednat. Ostatně nic jiného si nedovolil ani „mediální papež“ Bergoglio (František). Při víkendové návštěvě Slovenska (fakticky Sorosovy loutky prezidenty Čaputové) zopakoval, že navzdory všem hrůzám, které tento jihoamerický marxista skrze Vatikán prosazuje, manželství homosexuálů mezi ně nepatří.

 

Zatímco dříve biskupové potopili lidovce nepřímo, tím že kandidují na jedné kandidátce s ODS a TOP 09 v koalici SPOLU dnešní Jurečkova zrada činí i kroužkování lidovců za zcela nepřijatelné. Z toho vyplývá, že křesťanský volič nemůže s čistým svědomím hodit do urny lístek SPOLU, jejíž součástí je nejen homosexualistická TOP 09 ale dnes již i zrádná KDU – ČSL (o ODS ani nemluvě).

 

Pro katolíky tedy zbývají pouze vlastenecké strany, které jsou ochotny bránit nástupu homosexuální diktatury: SPD, Trikolóra či Volný blok.

 

Zamíchají hlasy katolíků volebním výsledkem?

Protiproud.cz