Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeman si mě přeje ve druhém kole proti Babišovi, říká prezidentský kandidát Středula

21. 12. 2022

Zeman si mě přeje ve druhém kole proti Babišovi, říká prezidentský kandidát Středula

 

dnes 10:15, 21.12.2022

Klára Beranová

 

 

Kandidát na prezidenta a odborový předák Josef Středula byl hostem předvolebního rozhovoru na Novinkách. Hovořil o svých přednostech, o komunistické minulosti některých protikandidátů, o hádkách s Andrejem Babišem (ANO), rozhovorech s prezidentem Milošem Zemanem či o nerozhodnosti Petra Fialy (ODS). Více se dozvíte ve videu.

 

https://www.novinky.cz/clanek/volby-prezidenta-zeman-si-me-preje-ve-druhem-kole-proti-babisovi-rika-prezidentsky-kandidat-stredula-40417569#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

Poznámka: V životopisech nejen prezidentských kandidátů jsou důležité a zajímavé údaje. Některé z nich však se jaksi vytratily. O panu Josefu Středulovi chybí údaj, že je již opakovaně členem Česko-německého diskuzního fóra (ČND, jež je považováno za platformu, která slouží tzv. sudetským Němcům a českým sudetomilům k prosazování „společných“ zájmů a koordinaci stanovisek v důležitých otázkách. Za posledních 10 a více let členem ČNDF nebyl žádný skutečný český vlastenec. Tento fakt sám o sobě má značnou vypovídací hodnotu.

 

Členství v ČNDF  může být u českých národovců překážkou, aby volili tohoto vysokého odborového funkcionáře prezidentem republiky. Proto  o tomto faktu informujeme my a klademe na něj důraz. Následuje článek z tzv. sudetoněmeckých novin o panu Josefu Středulovi, který samostatně vyvěsíme.

 

České národní listy