Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdražili, ani cihlu nepostavili, zní z pražské SPD

1. 2. 2021

Zdražili, ani cihlu nepostavili, zní z pražské SPD

ROZHOVOR Jediný extremista ve Sněmovně je Ivan Bartoš, ne SPD, říká místopředseda pražské organizace Okamurovy partaje Jan Čížek. Ten tvrdí, že Piráty sice rád nemá, ale má rád jejich voliče, protože jde o hodné lidi, kteří byli oklamáni. Jako důkaz přináší data ze své domovské Prahy 10, kde Piráti spoluvládnou.

Zde výňatek z článku:

Představitelé SPD se vymezují často proti Pirátům a obráceně. Vy často atakujete radnici Prahy 10, kde Piráti spoluvládnou. Proč takové napětí právě ve vztahu k Pirátům?

Já osobně nemám rád Piráty, protože to jsou neomarxisté, ale miluju jejich voliče. To jsou veskrze hodní lidé, kteří uvěřili jejich klamavé kampani, že bude lépe. Není. Příklad Prahy 10 je alarmující. Zde Piráti stačili za dva roky své vlády doslova vydrancovat veškeré finanční rezervy, které byly určené na stavbu nové radnice. Radnici přebírali s 1,3 miliardy na účtu a dnes tam mají sotva 250 milionů. Nepostavili z radnice ani cihlu. Zato nám ale zrušili veškeré dostupné sociální služby, zdražili nájmy v obecních bytech o 30 %, zvedli o 100 % daně z nemovitosti a školkovné. Byty se opět rozdávají zcela netransparentně v bytových komisích, takže normální člověk nemá šanci. A do toho všeho se dozvíme, že si přidělují pašalíky pro stranické kádry a rodinné příslušníky. Na indexu korupce klesla Praha 10 na stupeň D. Před nástupem Pirátů k moci byla na stupni B. Víc netřeba dodávat.

--https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tady-vladnou-Pirati-z-1-3-miliardy-zbylo-250-milionu-Zdrazili-ani-cihlu-nepostavili-zni-z-prazske-SPD-6520500 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář