Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zachraňme náš stát - Setkání vlastenců s Jaroslavem Baštou - Břevnov 2022

4. 12. 2022

Zachraňme náš stát - Setkání vlastenců s Jaroslavem Baštou - Břevnov 2022

Vážení přátelé,

 

pro nadcházející prezidentské volby máme šanci ukázat pětikoalici, že naše národní scéna má reálnou politickou sílu. To, co se bohužel dosud nepovedlo ani v loňských parlamentních, ani v letošních senátních volbách – spojit naše síly – by se mohlo podařit nyní, protože jsme po těchto zmíněných volbách dostali důležitou lekci. Bruselská mafie má sněmovnu, senát, soudy, média. Nyní začne boj o poslední důležitý post. Pokud prohrajeme, nebudeme mít už žádnou pojistku. I pokud by během následujících tří let padla vláda, aspenský prezident si potom může dělat co chce. Proto jsou nadcházející volby tak důležité a bez spojení sil nedokážeme nic.

 

Do prezidentských voleb se dostal pouze jediný národní a vlastenecký kandidát – Jaroslav Bašta. Pokud chceme dostat národního kandidáta do druhého kola, musíme spojit síly a podpořit ho jako našeho společného kandidáta. Jaroslav Bašta, na to, jak je dlouho v politice, se nikdy nezaprodal, je konzistentní, má dlouholeté politické zkušenosti a má výrazné pronárodní postoje. Proto jsme Jaroslava Baštu požádali o setkání se zástupci naší národní protivládní opozice a našimi alternativními médii, abychom se s ním mohli osobně seznámit a lépe ho poznat.

 

Naše společné setkání se uskuteční 8. prosince v 17 hodin v salónku restaurace U Kláštera (Bělohorská 183/169, 16900 Praha 6 – Břevnov). Všichni zástupci protivládní opozice a alternativní média jsou vřele zváni (toto naše setkání nebude natáčeno ani streamováno, zástupci médií jsou pozváni pro to, aby se s Jaroslavem Baštou seznámili a případně si s ním domluvili interview nebo cokoliv jiného. Ale samozřejmě je možné i domluvit, že by pan Bašta mohl na kamery říct nějaké prohlášení – vše je na společné domluvě).

 

Salónek má omezený počet míst, proto vás prosíme o registraci na info@zachranmenasstat.cz do úterý 6. prosince do 20 hodin. Toto setkání není určeno široké veřejnosti, tedy prosíme nezveřejňujte tuto pozvánku na sociálních sítích.


V Praze dne 1.12. 2022

 

Členové výboru iniciativy Zachraňme náš stát

 

Mgr. Petr Bahník

Mgr. Jiří Kobza

Zuzana Majerová

Václav Hrabák

Ladislav Jakl

doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

 MUDr. Marek Obrtel

 

https://zachranmenasstat.cz/

Přišlo e-poštou