Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výzva k tradičnímu pochodu za monarchii na den hanby

29. 10. 2020

 Výzva k tradičnímu pochodu za monarchii na den hanby (28.10.1918) a následná citace:

28.10.1918 vznikla nenáviděná Československá republika v rámci revolučního "práva" na sebeurčení národů. Tato republika připravila tolik lidí o život (živých i nenarozených) a o majetek, že si nezasloužila, aby byla nazvána státem Čechů, českých Němců, Moravanů, Slezanů, Slováků a Maďarů, či Rusínů. REVOLUCE 1789 dočasně zvítězila i ve středoevropském prostoru a pomohla k nástupu bezbožeckého systému založeného na liberální demokracii odsouzené římskými papeži, totalitarismu per excellence, který netoleroval ani katolickou Církev, šlechtu ani menšiny. Ale jak zpíváme v poslední sloce naší české hymny:

Rozpomeň se, Hospodine na svou nejvěrnější říš!

Její sláva nepomine,vždy jí znovu obrodíš!

Koruna dnes stále kryje,mocný panovníkův trůn!

Navždy žije monarchie, Habsburský jí vládne dům!“

Internetový blog Monarchia Catholica byl založen v srpnu roku 2009… V současnosti zřejmě již není v „provozu“. Jednalo se o „Katolický, ultrakonzervativní, monarchistický, prohabsburský, ale ostře protičeský blog“. V něm publikovali i někteří čeští monarchisté, dokonce i jeden z jejich představitelů.

Divíte se tedy, že monarchisté z „Koruny české“ nás vyzývají ke zrušení 28. října jako státního svátku?  To je jen začátek. Jejich cílem je zničení ČR a nastolení monarchie.

ČNL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář