Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězství Fica by bylo vítězstvím potlačovaných

27. 9. 2023

Vítězství Fica by bylo vítězstvím potlačovaných

26.9.2023 19:12

Vítězství Fica by znamenalo první velkou porážku prezidenta Pavla, či pětikoalice i celé její vlády. Sama situaci hrotí, když zvlášť natvrdlými příměry jednotliví ministři a zejména v poslední době hlavně Pavel napadá možnost, že by mohl být zvolen premiérem.

Všeobecně progresivističtí eurohujerští a prováleční novináři hrozí, že politické názory Fica naruší vztahy s Českou republikou. No buďme přesní narazili by na pevnou hradbu odporu současných vládnoucích složek české politické scény, které jsou přesvědčeni, zřejmě nezodpovědně, že Rusko bude poraženo a Ukrajina triumfálně zvítězí. A kdo říká opak je nepřítel a dezinformátor.

Je příznačné ovšem, že čeští politici podobně jako Jakeš ještě v projevu na Hrádku si myslel, že to všechno zvládne. A v médiích ještě asi dva dny před 17. listopadem se hovořilo o kontrarevoluci.

A pak to bouchlo za jeden týden.

Vzpomínám si na cancy Vystrčila, když se vrátil z Thajwanu a plácal o tom, že jsme si narovnali páteř.

Nuže my, kteří jsem snad nejvíce persekuováni od listopadu 1989 bychom si naopak narovnali páteř v situaci, kdybychom se zbavili područí a ideologické jednostrannosti na Bidenovi, tak jako jsme předtím byli naopak v područí Brežněva.

Ale hlavně: My utlačovaní si narovnáme páteř před touto veskrze nenáviděnou vládou a bude vědět, že čas nelze zastavit a i ona padne a vláda ANP-SPD bude tisíckrát přijatelnější než ta současná. A poražen bude i vojenský zelený mozek Petra Pavla, který jako správný třídně uvědomělý soudruh přešel ze služby pro Brežněva a boji proti americkému imperialismu v přímý obrat a trvá na tom, že jako tuším jediná země, bychom zradili Ukrajinu.

Zkrátka vítězství Fica a vytvoření vlády jím vedené by zároveň bylo vítězstvím zdejších potlačovaných politických sil.

Tak do boje…

 Jiří Vyvadil

vasevec.cz