Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velká deziluze ukrajinských válečných štváčů

19. 11. 2023

Velká deziluze ukrajinských válečných štváčů

Zdá se, že ukrajinská válka se vyvíjí stále více ve prospěch Ruska.  To teď musí vzít na vědomí všechny síly v USA, NATO a vazalské státy Německo a spol., které chtěly porazit, ponížit a zničit Putina.

Ilustrační foto

19. listopadu 2023 - 03:20

 

Válka na Ukrajině ještě zdaleka neskončila. Vojáci z obou stran nadále umírají na frontách každý den, zabíjejí civilisty a ničí budovy a vesnice. Nejtěžší ztráty ale utrpěli Ukrajinci. A existuje méně důkazů než kdy jindy, že mohou úspěšně ukončit válku. Naopak. Všechny síly v USA, NATO a vazalské státy Německo a spol.,  to nyní musí vzít na vědomí s rozčarováním a zmatením.

Není proto již divu, že nejvlivnější novinářské ústřední orgány Západu, jako jsou New York Times, Washington Post a FAZ, přijímají rezignovaný tón ohledně vyhlídek na válku a vnášejí do hry jednání s Ruskem. Protože je to stále zjevnější: Vyčerpaná, vykrvácená a finančně zcela zkrachovalá Ukrajina kyjevské vlády a NATO tuto smrtící zkoušku síly s Putinovým Ruskem prohrává na úkor statisíců padlých vojáků.

 

Prvnizpravy.cz - Válka je prohraná, Zelenskij se Vánoc nedožije!


Protože tomu tak je, tak z bývalého hrdiny Západu, nyní diktátorského prezidenta Zelenského, se stala otravná postava, kterou je nyní třeba nějak odstranit, aby snad bylo možné dosáhnout s Moskvou vyjednaného řešení, které by zachraňovalo tvář. Cena ale bude mnohem vyšší než krátce po začátku války, kdy USA a Velká Británie zločinně bránily odpůrcům v dohodě.

Všichni ti v Německu, kteří zcela ignorujíc realitu, promrhali miliardy na daních, těžce poškodili německou ekonomiku sankcemi, zničili německo-ruské vztahy a téměř odzbrojili Bundeswehr, jsou nyní rozčarovaní a v rozpacích. To se týká celé etablované politické třídy, systémových médií, téměř všech institucí a také částí kritických médií a také frakce NATO v AfD.

 

 

„Všichni na sebe vzali těžkou vinu za skutečné zájmy německého lidu, protože nevyvěšovali všude černo-červeno-zlatou vlajku, ale spíše modro-žlutou. Už vidíme, jak se hlavní aktéři německého válečného štvaní snaží vyhnout odpovědnosti. Ale obrovská škoda způsobená touto politikou, kterou po dlouhou dobu pociťoval materiálně téměř každý Němec, nesmí těmto snadno identifikovatelným lidem a kruhům dovolit shovívavost v jejich pokusech celou záležitost ututlat. Po skončení války nastává hodina zúčtování. Němečtí váleční štváči sdílejí odpovědnost. Tam není co odpouštět,“ dodává autor článku na německém webu PiNews Wolfgang Hübner.

 

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář