Jdi na obsah Jdi na menu
 


Včera bylo pozdě pro odchod Merkelové…

4. 3. 2020

Včera bylo pozdě pro odchod Merkelové…

Jiří Vyvadil 

 

Znovu se vrací předpokládané migrační vlny ze Sýrie jako v roce 2015. Zdálo by se, že se Angela Merkelová poučila a bude napomáhat tomu, aby Sýrie přestala být zdrojem nových migrantů.

 

Ona sice již dnes radostně před kamerami nezve Syřany k příchodu do Evropy, ovšem její reakce je možná ještě stupidnější než kdysi.

 

Dnes už nejsme ustrašení před mainstreamovou propagandou jako tehdy. A nebojíme se říkat svůj názor. (Já tedy ani tehdy nebyl.)

 

Ale člověk nechce věřit, že dva dny před setkáním Putina a Erdogana Merkelová co nejostřeji začne napadat Putina, že nesmí útočit v Idlíbu na rebely (čti džihádisty) a má povinnost dohodnout se s Erdoganem a vytvořit nové zóny pro rebely/džihádisty.

 

A to je ženská, která se chlubí úctou k lidským i mezinárodním právům.

Ani nemá smysl to vlastně rozebírat. To je zvěrstvo, právní, lidské a i věcné.

Bohudík se doba mění a ona, tak jako kdysi Jakeš, zůstává kůlem v plotě.

Uvidíme, jak zítra Putin s Erdoganem bude jednat.

Nebudu uvádět, co by bylo nejlepší.

 

Merkelová zuří, že Putin zamítl Erdoganem navrhované megalomanské setkání čtyřúhelníku Putin –Erdogan – Merkelová - Macron. No, každý snad asi chápe, že by Putin byl hlupák, aby na toto setkání přistoupil.

 

Merkelová vše z hlediska migrantů prohrála. V křeči chce dosáhnout, aby ukonejšila Erdogana a on se vrátil k dohodě o pobytu migrantů na území Turecka.

Erdogan je samozřejmě nejodpudivější vyděrač současné doby.

 

Co bude, se dozvíme zítra, po jeho setkání s Putinem. A jak se rozhodne Putin je věcí jeho pokerové hry.Možná prohrají Erdogan i Merkelová, možná neprohrají. Erdogan každý den plácá a vyhrožuje a Merkelová taky.

 

Putin mlčí jako sfinga a nechává drobné komenty svým podřízeným.Vlastně na rozdíl od Merkelové i Erdogana zase tak nic ztratit nemůže.

Rukojmí.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář