Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení přátelé,

25. 6. 2020

Vážení přátelé,

 

Máme k vám prosbu. Pokud se vám libí články na našich stránkách, dejte to otevřeně vědět. Symbol „to se mi líbí“, chápeme jako „signum laudis“, jako velkou pochvalu. Nyní se týdenní zájem vás, našich čtenářů, o naše články,  blíží k 8000 tisícům. Přesto však jsme sklidili  pochvalu, to se mi líbí, asi jen v pěti případech. 

 

Klademe si otázku, proč tomu tak je?  Je možné, že úroveň našich stránek hodnotíte celkově tak, jak zjišťujeme, nebo z nějakých nám neznámých důvodů na symbol „to se mi líbí“ nedosáhnete? Pak se ptáme, jak je to možné?:  Odpověď zatím nenalézáme.

 

Pakliže naopak některé naše články vám se nelíbí, dejte to znát i verbálně, nikoliv použitím jen několika málo symbolů. Každý názor, slušně vyjádřený, respektujeme. Děkujeme za něj. Ke svým komentářům můžete přidávat i fotografie, články, které se k danému tématu vztahují. Diskuse bude tak bohatší a povede k většímu vzájemnému pochopení.

 

Jsme též velmi rádi, když naše texty sdílíte. Takový váš krok chápeme jako přímo nevyslovenou pochvalu tomu či onomu textu.. Tímto svým počínáním umožňujete většímu počtu čtenářů se s vyvěšeným článkem seznámit. A to je jedna z důležitých forem naše vzájemné spolupráce. Děkujeme všem, kteří naše články nejen ojediněle, ale i průběžně dále šíří.

 

Jsme České národní listy. Již svým názvem říkáme, že nám jsou vlastní státní a národní a  zájmy a vše, co s nimi souvisí. Mluvíme nejen o jejich současnosti, ale i minulosti. Sociální spravedlnost, demokracie a otázky války a míru jsou nám velmi blízké. A o tom všem  pojednává velká většina nJašich článků. Jste-li stejného nebo podobného zaměření, jste na našich stránkách doma.

 

Děkujeme za spolupráci a těšíme se, že bude pokračovat v čase.

Redakce ČNL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář