Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení a milí, prosíme, čtěte, komentujte, sdílejte a přeposílejte naše články

18. 3. 2024

Vážení a milí, prosíme, čtěte, komentujte, sdílejte a přeposílejte naše články

 

Před necelým měsícem naše České národní listy byly v těžké situaci. Nemohli jsme ukládat nové články. Stalo se to najednou a bez jakéhokoliv upozornění Fb vrchnosti. Nějaký čas jsme texty  nově zařazovali jako komentáře.  Za několik dní z toho všeho vznikl celek málo přehledný, časově velmi náročný na vyvěšování dalších textů.

 

Proto jsme přešli na Český národní list. Zde můžeme denně přidávat článků bezpočet. S tím nejsou žádné zásadní problémy. Zakopaný pes je nyní zřejmě někde jinde. Domníváme se, že naše nové stránky jsou pro nové návštěvníky těžko dostupné, jsou asi téměř zneviditelněné. Situace je delší dobu zásadně stejná. Není v naší moci odstranit tuto malou dostupnost našich stránek. Co můžeme však udělat, poprosit vás, doporučit všem vám, kteří nás navštěvujete, abyste naše publikované články, podle vašeho uvážení komentovali,  sdíleli a podle možností dále rozesílali  na adresy podle vašeho výběru.  

 

Tím se během týdne či dvou postupně zvýší sledovanost našich článků. Ty šíří znalosti o našich dějinách zvláště z novější doby, mluví o českých národních a státních zájmech. Jsme hrází, byť zatím nevelkou, proti přepisování našich dějin, špinění našich buditelů i současných vlasteneckých politiků. Patříme k těm médiím, které otevřeně a zcela pravdivě mluví o česko-německých vztazích, které patří i v současnosti k těm nejvýznamnějším. Bez servítků mluvíme o nutnosti jejich narovnání, o povinnosti Německa zaplatit nám reparace. Jsme nejen důsledně národní, ale také sociální, důsledně demokratičtí a stoupenci mírového řešení všech problémů. Jsme pro mír, proti válce. Proto jsme kritiky protinárodní, asociální a pro válečné politiky pětikolky. Ta nás táhne do časů válečných, které se mohou proměnit v jadernou válku, v níž nebude vítězů. Všichni lidé budou poražení, a samozřejmě i my všichni. Na naší planetě může zahynout i veškerý život.

 

Nemůžeme proto být neteční k tomu, co se v současnosti kolem nás děje. Děkujeme všem vám za to, že nás navštěvujete, čtete naše články a přeposíláte je podle svých možností dále.

Český národní list