Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Německu Putinovi obdivovatelé vylézají zpod každého kamene

27. 9. 2020

V Německu Putinovi obdivovatelé vylézají zpod každého kamene

26. 9. 2020 Janinna

 

Lobo, novinář německých novin Der Spiegel, uvažuje o tom, proč má Putin v Německu tolik obdivovatelů. Odkud pocházejí všichni Putinovi fanoušci?:

 

Na internetu pod každým příspěvkem vidí tisíce komentářů Putinistů. 
Oslavují a chrání svůj idol z jakéhokoli důvodu.

Autor věří, že němečtí politici Schröder, Kohl a mnozí další představitelé stran navykli lidi, aby zbožňovali Putina a mluvili s ním laskavě, i kdyby jedl děti před kamerou.

Ale vážně, autor věří, že Putin je v myslích klasických Němců protijedem proti „zkaženému Západu“. 

 

Tím myslí feminismus, práva menšin a také komplexní liberalizaci společnosti, včetně míchání různých kultur a boj za základní práva pro všechny, … i ty nejpodivnější představitele společnosti.

Němečtí fanoušci také vidí Putina jako zachránce před reálnými hrozbami, jako jsou Spojené státy, Evropská unie a složitá dnešní realita.

Autor si stěžuje, že Putina nemilují pokrokoví progresivci, ale ti, kteří bojují za sociální spravedlnost pro bílé muže, Němce, příznivce tradičních hodnot a právo mužů na mužskost.

Mnoho Putinových obdivovatelů v německy mluvící síti je jinými slovy důsledkem sociální liberalizace, díky níž se různí skeptici a darebáci stali velmi náchylnými současné ruské propagandě a dokonce stále častěji považují Krym za ruský.

 

Německý autor však považuje za největšího obdivovatele Putina hlavu Bílého domu. Je přesvědčen, že Trump udělá vše, co Putin řekne a autoritativní experti mu tudíž říkají „Putinova panenka“, loutka Putina.

A ještě horší je skutečnost, že sám Donald Trump napsal v roce 2007 Vladimiru Putinovi dopis. 

Nejdůležitější fráze v něm:„Jak jste pravděpodobně slyšel, jsem váš velký fanoušek!“

 

Docházíme k závěru: 

Putina na západě milují „darebáci a skeptici“, kteří vítají tradiční hodnoty, věří, že bílý muž je také člověk, a práva menšin pro ně nejsou nejdůležitější věcí!

 

Rusko jde správnou cestou!

pokec24.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář