Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uvědomujete si vůbec, co jste napáchali? Vladimir Putin, projev v OSN, 2015

5. 11. 2020

Uvědomujete si vůbec, co jste napáchali?

 Vladimir Putin, projev v OSN, 2015

5. 11. 2020 Janinna  

- Vladimir Putin z tribuny OSN v roce 2015 obrátil pozornost k situaci v Sýrii, … na počátek všeho:

„Pamatujeme si historii SSSR. Export sociálních experimentů, založených na ideologických postojích, často nevedl k pokroku, ale k degradaci. Zdá se však, že nikdo se nepoučí z chyb druhých. 

A export revolucí – nyní takzvaných demokratických – pokračuje …

Samozřejmě, politické a sociální změny (na Středním východě a v severní Africe) dozrávaly už dlouho. Co se ale stalo v praxi? Agresivní vnější vměšování vedlo k tomu, že místo reforem byly bez okolků a nesmyslně zničeny státní instituce a samotný způsob života. 

Místo vítězství demokracie a pokroku – násilí, chudoba, sociální katastrofa … a lidská práva, včetně práva na život, neexistují. Chtěl bych se jen zeptat těch, kteří vytvořili takovou situaci: …. Uvědomujete si vůbec, co jste napáchali?“

Je rok 2020. Islámista, francouzský občan vychovaný a vyrůstající ve Francii, usekl učiteli hlavu. Vzhledem k tomu, že terorista byl jako dítě v Čečensku, média ho okamžitě označila za „Čečence“ a „rodáka z Ruska“. 

Dobrá tedy.

3. listopadu 2020, teroristický útok ve Vídni. Jeden z teroristů je zastáncem IS, je mu 20 let, narodil se a vyrůstal ve Vídni. Speciální služby o útočníkovi věděly, byl jedním z 90 rakouských islamistů, kteří chtěli bojovat v Sýrii. 

V červenci se pokusil odejít na Blízký východ, ale neuspěl, a krátce před útokem v Rakousku složil přísahu věrnosti novému vůdci IS Abu Ibrahimu al-Hashimimu al-Quraishi.

Máte nyní ponětí, co jste udělali, vážení „evropští partneři“? 

Rozumíte tomu, že rozdělení terorismu na „dobrý“ a „špatný“ vedlo k tomu, že ve vašich zemích – poblíž vás žijí tisíce vrahů a teroristů? 

Někteří se narodili a vyrůstali v Evropě a mají evropské pasy a občanství. 

Rozumíte tomu, co vás nyní čeká?

https://bit.ly/3oZ5UC4

pokec24.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář