Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trump vymete Bidenův svět progresivistů a válečných štváčů

26. 1. 2024

Trump vymete Bidenův svět progresivistů a válečných štváčů

 

26.1.2024 00:24

Bidenův svět fanatického progresivismu i podpory dvou světových konfliktů jednoho proti Rusku a druhého války na Blízkém východě si načas podrobil celý Západ.

 

Má mnoho fanatických příznivců i v Česku, které se zcela odpoutalo od humanistické koncepce zakladatelů Československa T. G. Masaryka a Edvarda Beneše a přijalo koncepci popírání přirozených a racionálních jednání a podpory mírového uspořádání mezi národy.

 

Víceméně nemám potřebu komentovat výsledky primárek v New Hampshiru, protože vítězství Donalda Trumpa bylo očekávatelné, neboť odpovídá logice vývoje politiky, která směřuje k nastolení rovnováhy, kterou Biden a jeho současní naslouchači zásadním způsobem narušili.

 

Nechám na jiných, aby tento fakt, kdy podle dosavadních výsledků ve 4.15 našeho času Trump zvítězil ziskem 53, 6 % nad dosud bojující Niki Halley která dosáhla 44,9 %.

Podstatné je, co přijde dál.

 

Bidenův koncept už teď začal ztroskotal a mimochodem již v Davosu mezi předvídavými analytiky zaznívaly první hlasy očekávající možnost vítězství Trumpa, aniž by propadaly do progresivistické hysterie.

 

A věci budou pokračovat.

Rusko pochopitelně nebude poraženo, i když se proti němu spojilo celé NATO a celá EU. V podstatě to ukazuje, jaká je realita tohoto vztahu. Vše nasvědčuje, že Putinův režim je mnohem odolnější a mnohem akceschopnější než celý, celičký Západ. A výsledkem bude, že Rusko zůstane zocelené vojensky i ekonomicky dvouletým konfliktem a snahou po jeho izolaci jedinou geopolitickou velmoci Evropy…

 

To je už teď je předpokládaný základní závěr z celého dvouletého klání.

A mimochodem Trump i Putin mají společného nepřítele Bidena.

A Trump, ač přirozeně během prezidentské kampaně nesmí vyjevit své všeobecně sympatie pro Putina, až to skončí, zcela určitě s radostí přijme Putinův blahopřejný telefonát. Putin bude pro něho nejpřirozenějším zahraničním partnerem a určitě se dohodnou na uspořádání světa bez nebezpečné ideologie progresivismu.

 

Nejkomičtějším českým politikem je dnes Petr Fiala. Hlásal, že musíme na Západ.

Odmítal jsem nenávistný progresivistický Západ Joa Bidena, ale realisticky populistický projekt Trumpa, tak jako jistě mnoho Čechů rád podpořím.

A naši progresivisté i váleční štváči ať se připraví na pád.

Nová revoluce se blíží…Přeji krásný den, Česko…

 

Jiří Vyvadil, vasevec.cz