Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trump - Vymyšlená Russiagate spustila ukrajinskou válku

6. 8. 2023

Trump - Vymyšlená Russiagate spustila ukrajinskou válku

 

V komentáři v Newsweeku bývalý prezident Spojených států Donald Trump obviňuje demokraty, média a státní aparát ze zahájení vymyšlené kampaně na něj, to znemožnilo přiblížit se k Rusku.

Donald Trump, exprezident USA

6. srpna 2023 - 02:20

 
„Místo míru a spolupráce máme nyní proxy válku s Ruskem,“ řekl Trump.

 

„Zpráva nezávislého zvláštního zpravodaje Johna Durhama nepochybně jasně ukázala, že lež o mém „ruském spiknutí“  a mé kampaní v roce 2016 byla nejnebezpečnější instrumentalizací státního aparátu v historii USA. Byl to bezprecedentní zločin.,“ píše v komentáři pro Newsweek Donald Trump.

Před sedmi lety jsem kandidoval na prezidenta a ujal jsem se nejzkorumpovanějších byrokratů a nejhlubších zastánců v hlavním městě naší země. Moje politika byla existenční hrozbou pro politické zřízení vysychající bohaté a mocné Ameriku.

Slíbil jsem, že zastavím masovou nelegální imigraci, ukončím globalistické obchodní dohody, ukončím zaprodání naší země komunistické diktatuře v Číně, ukončím zakořeněnou byrokracii a mainstreamová média a ukončím závislost neokonzervativců ve Washingtonu na nekonečných válkách.

 

Zbořil: Krize v USA ohrožuje demokracii i tam, kde ještě ani neexistuje

V reakci na to nevolená kabala v nejvyšších patrech naší vlády ve spojení s jejich preferovanou kandidátkou Hillary Clintonovou a jejich mediálními spojenci účinně zahájila pokus o převrat známý jako Russiagate.

Jejich cílem bylo zabránit mému zvolení, a pokud ne, sesadit mě z úřadu, sabotovat mé prezidentství, podkopat mou agendu v Kongresu, zablokovat mé reformy a torpédovat mou zahraniční politiku.

Téměř tři roky vedli masivní dezinformační kampaň a nezákonné pronásledování na základě monstrózní lži, že jsem nepřátelský agent.

Tito spiklenci ve státním aparátu špehovali mou volební kampaň. Vymysleli důkazy, aby získali povolení k nezákonným odposlechům a pomlouvání nevinných lidí prostřednictvím mediálních úniků. Nabídli zahraničnímu agentovi (Christopher Steele) 1 milion dolarů za důkaz o jeho falešné dokumentaci, aby mě obvinil ze zrady. Zničili přitom nespočet životů a kariér.

Durhamova zpráva dokazuje, že zúčastnění strůjci od začátku věděli, že konspirační teorie o jakékoli spolupráci z mé strany s Ruskem byla naprostá lež. FBI zahájila svůj hon na čarodějnice bez jediného legitimního důkazu – a když neustále naráželi na ospravedlňující informace, zametli je pod koberec, aby hoax zvěčnili.

Tato nemocná intrika přišla shora. Ředitel FBI James Comey neustále prosazoval další sledování a zatykače a opakovaně žádal své důstojníky: „A co ty odposlechy?"

Barack Obama a Joe Biden o tom věděli. V srpnu 2016 byli informováni o zprávách, že Clintonová plánovala „pošpinit Donalda Trumpa vykonstruováním skandálu kvůli údajnému vměšování ruských bezpečnostních služeb“, uvádí Durham Report.

 

Všichni znali pravdu, ale naši zemi zahnali přímo ke zdi.

 

Jakkoli bylo toto ruské spiknutí pro mě, mou rodinu, mé spolupracovníky a co nejvíce nevinných lidí špatné a skličující, skutečnou obětí byl americký lid.

 

Zkorumpované US ministerstvo nespravedlnosti chrání Huntera Bidena

Škody, které tento podvod způsobil Americe a světu, jsou téměř nevyčíslitelné. Podkopalo naši demokracii, ohrozilo naši bezpečnost a ohrozilo naši svobodu.

Byl to zlom, kdy jsme mohli zmírnit napětí s Ruskem. Místo toho ruská konspirační teorie rozdmýchala masovou hysterii, která vehnala Rusko do náruče Číny.

 

Místo toho, abychom měli lepší vztahy s Ruskem, jak jsem si představoval, máme nyní zástupnou válku, také živenou odnožemi pohádek o Russiagate. Ukrajina bude zcela zničena. Nespočet lidí je zabito. Blíží se třetí světová válka.

Jak ukázaly úniky z Twitteru, krajně levicový establishment také použil ruskou konspirační teorii k útoku na svobodu projevu. Vybudovali na Západě rozšířený režim cenzury pod rouškou boje proti tomu, čemu říkají „ruské dezinformace“ – které nikdy nedefinují, aby cenzurovali jakýkoli obsah, který se jim nelíbil.

 

Zpravodajská komunita, média a internetové cestování využily právě tuto záminku „ruských dezinformací“ k cenzuře odhalení korupčního skandálu Bidena z notebooku jeho syna ve volebním roce 2020 – cenzurní kampaň řízená Bidenovou kampaní, jak už víme.

 

V loňském průzkumu 79 % Američanů uvedlo, že pravdivé zpravodajství o tomto nespravedlivě cenzurovaném příběhu by změnilo výsledek voleb. Naše země za to nyní platí velmi vysokou cenu.

Snad nejnebezpečnější ze všeho je skutečnost, že ruské spiknutí normalizovalo instrumentalizaci soudnictví proti politickým odpůrcům levice.

Radikální demokraté a jejich mediální spojenci nyní jásají, když Bidenovo ministerstvo spravedlnosti vyzývá FBI, aby vyšetřila rodiče, kteří si na rodičovských schůzkách stěžují na genderový aktivismus, posílají těžce ozbrojené jednotky SEC, aby zatkli aktivisty proti potratům, a vedou kampaň proti nejvýznamnějšímu vyzyvateli Joe Bidenovi. v předvolební kampani v roce 2024.

Tyto zkorumpované úřady zasahovaly do každých voleb od roku 2016 – a nyní zasahují do volební kampaně v roce 2024 před našima očima.

Musí nést odpovědnost. Tato odpovědnost je nyní v rukou voličů. Zpráva z Durhamu jasně ukázala, jak hluboko bažina sahá a jak moc je v sázce.

Máme na výběr: buď Deep State zničí Ameriku, nebo my zničíme Deep State.

 

(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)