Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trump - V Arizoně Biden nevyhrál

17. 7. 2021

Trump - V Arizoně Biden nevyhrál

Mafie/Korupce/Zločin, Politika, U.S.A./Kanada 

217519191_1396164880824019_708711302727269829_n

 

Bývalý prezident Donald Trump vydal po čtvrtečním slyšení arizonského Senátu ohledně předběžných výsledků volebního auditu 2020 probíhajícího v okrese Maricopa prohlášení, ve kterém uvedl: „Ve státě Arizona tehdejší prezidentský kandidát Joe Biden nezvítězil.“

Slyšení ohlásila předsedkyně Senátu státu Karen Fannová krátkou zprávou jako aktualizaci postupu probíhajícího volebního auditu v okrese Maricopa. Slyšení se týkalo předběžných zjištění auditu i aktuálních nevyřešených otázek, včetně nesrovnalostí v některé dokumentaci a administrativě. "Slyšení arizonského senátu ohledně volebního auditu v okrese Maricopa je pro radikální levici a demokraty a Bidenovu vládu zničující zprávou," uvedl bývalý prezident ve svém prohlášení.

Slyšení zahrnovalo novinky od generálního ředitele společnosti Cyber Ninjas Douga Logana (obr.3) a generálního ředitele CyFIR Bena Cottona, vedoucích společností provádějících audit. Na jednání uvedli, že hledají další záznamy k dokončení kontroly, což potrvá měsíce déle než 60 dnů, které původně plánovali.

 

Prezident Joe Biden vyhrál Arizonu těsným rozdílem 10 457 hlasů, což je 0,31 %.

 

Trump ve svém prohlášení zdůraznil některé body vznesené při jednání, které považoval za významné, včetně toho, jak Logan z Cyber Ninjas na jednání senátorům řekl, že bylo nalezeno 74 243 hlasovacích lístků „o jejichž odeslání neexistují jasné záznamy“. Logan na jednání řekl: „Aby bylo jasno normálně by mělo být rozesláno více poštovních lístků, než kolik jich je přijato. Máme 74 000 (poštovních lístků), které přišly od jednotlivců, u nichž nemáme ani náznak toho, že by jim někdy byly rozeslány.“ Logan uvedl, že nesrovnalosti v záznamech o hlasovacích lístcích zasílaných poštou by měly mít za následek podrobný průzkum, který byl pod tlakem ministerstva spravedlnosti pozastaven. "Na základě údajů, které vidíme, velmi doporučuji průzkum, protože je to jediný způsob, jak s jistotou vědět, zda některá z údajů, která vidíme, jsou-li skutečné problémy, nebo zda jde o administrativní chyby," řekl řekl Logan.

 

Trump také poukázal na to, že podle Logana našli auditoři 18 000 lidí, kteří hlasovali, ale jejichž jména byla odstraněna, „brzy po volbách“. Logan na jednání rovněž odhalil další nesrovnalosti, například to, že 11 326 lidí nebylo ještě 7. listopadu 2020 - čtyři dny po dni voleb - zaregistrováno k volbám, ale jejich jména se objevila na seznamu voličů až 4. prosince 2020. Bylo nalezeno také 3 981 osob, které hlasovaly po registraci 15. října 2020, což je arizonský závazný termín registrace voličů pro všeobecné volby.

 

Bývalý prezident ve svém prohlášení uvedl: „Auditoři také odhalili, že hlasovací systém byl porušen nebo hacknut (kým?). Byly zjištěny velmi velké problémy s tiskárnami a hlasovacími lístky u různých druhů použitých papírů atd. A mnohem více. Nesrovnalosti odhalené na dnešním jednání činí desítky tisíc hlasů, tedy mnohokrát více než to, co bylo nutné, abychom vyhráli," uvedl Trump. "Navzdory těmto číslům se jedná o stát, kde Fox News okamžitě vyhlásil vítězství Bidena." Tady, ani v žádném jiném „swing state“, Biden nevyhrál.“ A pokračoval: „Vedení okresu Maricopa odmítá spolupracovat se Senátem a dalšími, kteří hledají pouze čestnost, bezúhonnost a transparentnost. Proč komisaři nechtějí nahlédnout do těchto zkorumpovaných voleb? Co se snaží skrýt? “, řekl Trump.

 

Týmy provádějící forenzní audit v největším arizonském okrese na senátním slyšení 15. července uvedly, že chtějí dokončit kontrolu více položek, aby mohli dokončit svůj přezkum, který ukázal několik významných nesrovnalostí. Auditoři pod vedením Cyber Ninjas se sídlem na Floridě chtějí skeny obálek hlasovacích lístků, paměťové záznamy, pevné disky, které obsahují informace o volbách z roku 2020 v okrese Maricopa, a podrobnosti o strategii a postupech vedení okresu. To vše v rámci dokončení auditu voleb, který začal téměř před třemi měsíci. Ben Cotton, generální ředitel společnosti CyFIR, subdodavatele pracující na auditu, uvedl, že analýza systému a volebního managementu odhalila „závažné problémy s kybernetickou bezpečností“, včetně toho, že antivirové programy nebyly aktuální.

 

Mluvčí okresu dříve v průběhu dne pro The Epoch Times odpověděl e-mailem, že není jasné, na které datové soubory se auditoři odvolávají u některých jejich obvinění. Přibližně 74 000 hlasovacích lístků se pravděpodobně týká voličů, kteří šli osobně do volebních středisek před dnem voleb, uvedl. "I když hlasují osobně, s jejich hlasovacími lístky se zachází stejně jako s hlasovacími zásilkami - zapečetěnými v obálce a podepsanými voličem," uvedl mluvčí.

 

Republikánský předseda dozorčí rady okresu Maricopa Jack Sellers ve svém prohlášení vydaném po jednání uvedl, že auditoři jsou nekompetentní. Obvinil také auditory, které nazval „necertifikovanými dodavateli“, že „oznámili bombastická čísla, která prostě nejsou přesná. Vůdcům Senátu říkám, přestaňte nás obviňovat z toho, že nespolupracujeme, když jsme vám poskytli vše, co by kvalifikovaní auditoři potřebovali k provedení této práce. Dokončete svůj audit, vydejte zprávu a buďte připraveni ji u soudu obhájit, “řekl.

 

Svědectví z 15. července před Fannovou a senátorem Warrenem Petersonem, předsedou soudního výboru arizonského Senátu, okamžitě vyvolalo tlak na provedení nových voleb ve státě, kde prezident Joe Biden porazil bývalého prezidenta Donalda Trumpa přibližně o 10 500 hlasů .

Na obr. 2 - Hlasovací lístky okresu Maricopa odevzdané ve všeobecných volbách v roce 2020 jsou zkoumány a přepočítávány spolupracovníky firmy sídlem na Floridě, Cyber Ninjas, na Veterans Memorial Coliseum ve Phoenixu v Arizoně, 6. května 2021. (AP Photo / Matt York, Pool)

Vydáno: 17.7.2021  v  9.33   Autor: MUDr. Ivan David, Europoslanec SPD, nwoo.org