Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomio Okamura na FB o bratřích Čižinských

12. 12. 2019

Tomio Okamura na FB o bratřích Čižinských

6. prosince 2019

 

Tak to je skandální - rodina poslance KDU-ČSL, zastupitele pražského magistrátního vládnoucího koaličního hnutí Praha Sobě a spolupracovníka spolku Milion chvilek pro demokracii Jana Čižinského je provázaná z politickými neziskovkami, které inkasují z veřejných peněz miliony na podporu migrace. Propojení je přes jeho bratra Pavla Čižinského, který je zároveň starostou Prahy 1. Podle dokumentů, které jsou veřejné, neziskovky podporující imigranty různým způsobem spojené či spolupracující s nynějším starostou Prahy 1 Pavlem Čižinským dostávaly či dostávají dotace ve výši desítek milionů korun. Čižinský je též členem Výboru pro práva cizinců Rady vlády pro lidská práva, který působí jako poradní a podpůrný orgán ve věci práv migrantů žijících v České republice. Tak už je jasné, proč KDU-ČSL podporuje nelegální migraci! Sluníčkáři jsou pěkně přisátí na veřejné penězovody!

 

Neziskovka Multikulturní centrum Praha, v níž je Čižinský členem správní rady, si mezi lety 2001 až 2014 podle údajů z databáze Centrální evidence dotací z rozpočtu CEDR III přišla na více než 41 milionů korun!

 

Poradna pro občanství, občanská a lidská práva, pro níž Čižinský přímo pracoval, dostala v letech 2003 až 2018 z rozpočtu 55,15 milionu korun!

 

Organizace pro pomoc uprchlíkům, v níž působí Zuzana Čižinská - Wienerová (manželka Pavla Čižinského), dostala mezi lety 2003 – 2014 dokonce 145,6 milionů korun! Na stránkách OPU je Pavel Čižinský například zmiňován v souvislosti s Migračním manifestem z roku 2015.

 

Čižinský je jako právník pomáhající uprchlíků zmíněn na stránkách neziskovky InBáze. Ta mezi lety 2005 až 2018 dostala 67,84 milionu korun.

 

Vidíme, jak jsou lidé kolem stran podporujících migraci přímo přisátí na veřejné peníze na podporu migrantů. Neziskovky, které podporují imigranty, si přicházejí minimálně na desítky milionů korun. Částka ale může být mnohem větší, protože tohle je jen určitá sonda, která může být jen vrcholem ledovce.

 

Hnutí SPD prosazuje, aby politické neziskovky podporující imigraci nebyly financovány z veřejných peněz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář