Jdi na obsah Jdi na menu
 


The Saker - Teroristická skupina z Ukrajiny dopadena na Krymu

9. 9. 2021

The Saker - Teroristická skupina z Ukrajiny dopadena na Krymu

8. 9. 2021 Janinna  

Na Krymu vlastně došlo k mnoha teroristickým útokům, ale buď byli dopadeni, nebo skutečné škody byly minimální. Takže to není nic nového.

Tentokrát si ukrajinská SBU najala na umístění výbušnin chlápky. Všichni byli chyceni.

A teď přichází důležitý fakt: všechny tyto útoky naplánovala a koordinovala buď ukrajinská SBU, nebo ukrajinská vojenská rozvědka GUR (ano, jako GRU, jen v jiném pořadí, krásná ukrajinština se TAK liší od ošklivé moskalské řeči, že?)

Každopádně Rusové teď sedí na velkém kufříku plném důkazů o státem plánovaných ukrajinských teroristických útocích nejen v LDNR, která de jure není ruská (zatím), ale i na Krymu, který je podle ruského práva ruský. Stojí za to to zopakovat: na Krymu došlo k poměrně velkému množství ukronacistických útoků a Krym je stejně ruský jako Moskva nebo Rjazaň!

Takže říkám toto:

podle mezinárodního práva Ukrajina zahájila akty agrese, které zahájily nejvyšší úrovně ukrajinského státu. To znamená, že Rusko se může rozhodnout reagovat na tyto útoky jakýmkoli způsobem od protestů přes sankce až po přímé útoky na objekty SBU/GUR a/nebo jednotlivé velitele.

Zatím ani LDNR, ani Rusko neschválily krycí sabotážní/smrtící operace proti Ukrajině.

Důvodů pro to je celá řada, ale to se může v budoucnu změnit, a až se tak stane, budou mít Rusové k dispozici úplnou dokumentaci důkazů, a ne jen vágní (a dokonce ani ne důvěryhodná!) „oficiální podezření“ proti „teroristickým zemím“ nebo „zemím, které ukrývají teroristy“, jak to předstírají USA před úderem (vzpomínáte na nesmysl se zbraněmi hromadného ničení a Powellovu malou lahvičku s pracím práškem v RB OSN)?

Mimochodem, v době, kdy spolu hovoříme, probíhá v Kyjevě návštěva vysokých představitelů Kongresu (k takovým teroristickým útokům dochází vždy buď těsně před návštěvou amerických hodnostářů, nebo během ní).  Tito „kongresmani“ (nezaslouží si být nazýváni „muži“) vyjádřili lásku a podporu ukronacistickému režimu a slíbili všechny formy pomoci.

„Ó tak chytrý“ plán Ukrajiny je jednoduchý: stát se de facto členem NATO, zatímco z právního hlediska být pouze zvláštním spojencem/přítelem. Tím se obejdou všechny formální překážky a USA to umožní prosadit v NATO bez jakéhokoli formálního hlasování nebo velkých ceremonií.

No nejsou chytří?!

Zpět do reality, kdyby NATO nebo USA měly ještě relevantní armády, byl by to skutečný problém, ale protože Putin a Kreml znají skutečné skóre (Kábul) jsou vysmátí!  A když američtí kongresmani slibují dokonce instalaci raket Patriot, tak ten smích je ještě hysteričtější.

Americké peníze?  V Afghánistánu dosáhlo svého cíle jen 10 % z bilionů dolarů nalitých do této země.  Jinými slovy, místní „hrdinové“ (všichni američtí vojáci jsou z definice „hrdinové“, kterým je třeba za jejich „službu“ „poděkovat“) prostě ukradli 90 % všech peněz.

Jsem přesvědčen, že Ukies tento rekord překonají a ukradnou, řekněme, 95 % nebo více všech zaslaných peněz.  A stejně jako v Afghánistánu dostanou svůj díl i velitelé USA/NATO. Zbraně se „ztratí“ při explozích (z nichž budou obviněni Putin, Petrov a Boširov osobně!) a pak budou prodány tomu, kdo nabídne nejvíc (včetně LDNR).

Co se týče všech těch výhrůžek ohněm a sírou, které zaznívají z obou stran, prostě je ignorujte – už to tu bylo, už to tu bylo. Uplynulo 20 let a výsledkem je zavrženíhodné selhání. Pokud to chce strýček Šmuel zopakovat, rozhodně se to Talibanu bude líbit (více zbraní a peněz pro ně).

Když už mluvíme o Talibanu, vypadá to, že úspěšně vstoupil do údolí Pandžšíru, ale že místní síly se uchýlily do hor a skrývají se. To už jednou udělal Ahmad Šáh Masúd (otec) se sovětskou armádou. Nakonec Sověti odešli, ale Tálibánci se možná vážně pokusí zůstat a postupně místo ovládnout.

Ano, na rozdíl od USA vycvičené obrovské (300 tisíc, tuším) oficiální afghánské armády, jde Tálibán od úspěchu k úspěchu a příliš mnoho chyb (zatím?) neudělal.

Každopádně dnešní Afghánistán je zítřejší Kosovo a zítřejší Ukrajina. A pak Palestina.

Co se týče teroristických útoků Ukrajiny, všechny skončí v jednom „konečném účtu“, který bude v nepříliš vzdálené budoucnosti plně uhrazen.

Andrei

Překlad: DeepL

Zdroj: http://thesaker.is/ukie-terrorist-group-caught-in-crimea/

Bavorovy poznámky https://bit.ly/3jPXgFz

Pokec24.cz