Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak v posledních dnech je to skutečně nářez

3. 2. 2023

Tak v posledních dnech je to skutečně nářez

2. 2. 2023 josh-xy   

Tak v posledních dnech je to skutečně nářez!

Poté, co jsem včera zveřejnil jen těžko uvěřitelnou odpověď Úřadu vlády, že prohlášení Petra Fialy, že jsme ve válce, není šířením poplašné zprávy, nýbrž neškodnou metaforou, tak dnes mám pro vás další lahůdku.

Jedná se o kauzu Putina v pytli na mrtvoly, kdy si Vít Rakušan patrně spletl post ministra vnitra s rolí hysterického aktivisty a způsobil naší zemi ostudu mezinárodního formátu dětinským prázdným gestem, jež dokonale ilustruje tragickou úroveň této arogantní politické figury.

Poté, co bylo odloženo trestní oznámení jedné naší vzácné kolegyně z advokátní branže s tím, že se podle názoru orgánů činných v trestním řízení nejedná o trestný čin, se mi dnes dostalo do rukou rozhodnutí Městské části pro Prahu 7, jež konstatuje, že se nejedná ani o přestupek!!!

Podle tohoto orgánu “nebyla naplněna míra společenské škodlivosti a jednání pachatele bylo vyhodnoceno pouze jako jednání nevhodné”

Tedy abych vám to přeložil – oni mohou otevřeně prohlašovat, že země je ve válce a klidně vyvěšovat na státní budovy plakáty se státníky jiných zemí v pytli na mrtvoly, a přesto se jim nestane vůbec nic. Zatímco pokud třeba Vidlák, Matouš Svoboda nebo Jakub Netík napíšou na svůj FB profil cokoliv, co se našim mocipánům nelíbí, tak jsou téměř neprodleně pozváni policejními složkami k podání vysvětlení, je jim vyhrožováno trestním stíháním, případně je proti nim trestní stíhání zahájeno a jsou za své výroky hnáni před soud.

Zatímco si orgány veřejné moci neváhají tvrdě vyšlápnout na obyčejné lidi, kteří veřejně projeví názor, jenž není v souladu s jedinou oficiálně uznávanou doktrínou strany a vlády, tak naší novodobé politické šlechty se bojí byť jen dotknout!

Rovnost před zákonem už u nás opět zhynula.

A kde není rovnost před zákonem, tam neexistuje právní stát.

Dnes ve 20.00 vám nabídnu speciální živé vysílání, kde rozeberu nejen tuto vrcholnou aroganci moci v naší zemi, ale též pro vás zrekapituluji aktuální stav veřejně známých právních kauz, v nichž coby advokát vystupuji a přidám jednu důležitou žádost o vaši podporu.

Po tomhle dalším plivanci do tváře spravedlnosti v naší zemi jsem opravdu v ráži, takže to večer bude stát za to. 
  <div class=