Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tajná mise generála Pavla. Vede kampaň, o které se nesmí mluvit

16. 8. 2021

Tajná mise generála Pavla. Vede kampaň, o které se nesmí mluvit

Seznamzpravy.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tajna-mise-generala-pavla-vede-kampan-o-ktere-se-nesmi-mluvit-172025

 

Jsme velmi rádi, že pan generál vyrazil z natovských  a z dalších vojenských zařízení mezi lid a obohacuje jej svou duchaplnou přítomností. V současnosti  jeho posluchači zřejmě hoří zvědavostí o situaci v Afghánistánu. Pan generál o ní jistě hodně věděl a ví. Snad alespoň některé z „vojenských“ věcí může odtajnit. Totální porážka USA a NATO v Afghánistánu se  již nijak kamuflovat nedá.

 

Každý z nás ví,že již několik let se válka za „demokracii a svobodu Afghánců“ zdárně prohrávala. O tom všem měl jistě informace i pan generál, který zastával po určitou dobu vysokou natovskou funkci. Alespoň něco nám může pan Pavel říci, co udělal pro to, aby  NATO válku proti bosým Talibáncům neztratilo. Když nám nic neřekl v době, kdy byl na natovském výsluní, snad nám nějaké informace sdělí nyní.

 

Čím dříve to udělá, tím lépe. Jinak bychom si jako jeho voliči mohli myslet, že i on k postupné prohře svým dílem prospěl. Pokud tomu tak je, pak jen přetěžko bychom ho mohli zvolit do prezidentské funkce. Snad jedině v tom případě, kdyby jeho konkurentem v prezidentských volbách byl  Pepek Vyskoč. Ale i v tom případě by pravděpodobně hodně voličů nevědělo, koho má volit.

 

Prosíme moc pana generála Pavla, aby při svých besedách s občany, které seznamzpravy.cz označuje jako tajnou misi, o níž se nesmí mluvit, říkal pravdu, samozřejmě i o Afghánistánu. Zvláště však o tom, jak NATO svou válku v Afghánistánu postupně prohrávalo až nakonec v Kábulu situace vygradovala do stejných smutných konců jako již dříve v r. 1975 v Saigonu.  Jen pravda, ale nejen o Afghánistánu, může alespoň z části pomoci jeho prezidentským aspiracím.

Dr. O. Tuleškov