Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sudeti dostali od Hitlera vyznamenání za zničení ČSR

4. 4. 2020

Sudeti dostali od Hitlera metály za zničení ČSR

 

Nevěříte ? Tak tyto metály dostalo od Hitlera jeden milion sto šedesát dva tisíce šest set sedmnáct sudetských Němců. Dalších sto třicet čtyři tisíce pět set šedesát tři Němci dostali za totéž záslužnou sponu. Uvádí to publikace Heinc, Kounovský, Bamruk, Vyznamenání z doby nesvobody 1939-1945, Praha 1999, str. 23. Dále autoři uvádí, že udělování těchto vyznamenání bylo ukončeno 31. prosince 1940.

 

Za co páni sudetští i vnitrozemští Němci  dostávali metály?

Stanovil to sám zločinec führer ve svém výnosu z 18. října 1938 a z 1. května 1939. Za zločineckou práci byli sudeti a vnitrozemští Němci ve zničené ČSR výnosem zločince vyznamenáni ironií osudu též na "Svátek práce". Nemohlo být většího znesvěcení Svátku práce! Výnos Hitlera zněl takto:

"Dnešním dnem bude zřízena medaile v upomínku na 1. říjen 1938, tj.odstoupení čs. pohraničí Německu na základě Mnichovské dohody. Bude zhotovena z bronzu. Přední strana medaile bude identická, jako medaile k 13. březnu 1938 (medaile rakouského Anschlussu -JJN.).Rubní strana nese datum 1. října 1938. Stuha bude mít sudetoněmecké barvy, tj. černá-červená-černá s bílým okrajem. Medaile je udělována těm osobám, které se v Sudetech nebo na říšském území zasazovaly a připravovaly návrat území do Říše. Zvláště přicházejí do úvahy členové NSDAP, SDP v Čechách, kteří v boji za připojení k Říši obětovali svůj majetek či krev, byli zavřeni či vyhnáni. Dále jsou to vdovy a sirotci po padlých bojovnících za sjednocení, příslušníci Wehrmachtu, policie, SS, NSKK a NSFK, kteří se na vstupu podíleli. Stejně tak i vyšší straničtí funkcionáři, členové, úředníci, zaměstnanci a dělníci ve veřejných službách, kteří ve dnech nástupu byli  služebně činní ve vnitrozemí Sudet".

 

Nemohlo být většího pokrytectví v dějinách. Hitler vydával zločince za bojovníky, vdovy a sirotky po zločincích zabitých při konání zločineckých akcí vydával za oběti a za  vymyšlené "svaté bojovníky za věc reichu".

 

Hitler vyznamenával celou milionovou zločineckou bandu ničitelů československého státu. Zločineckou bandu, která napřed vyvolávala zmatky, chaos v československém pohraničí, aby pak následně páchala stovky a tisíce nejhorších zločinů - žhářství, rabování, vyhánění českých občanů, zabíjení četníků, vojáků, úředníků, učitelů i nevinných civilních obětí včetně žen a dětí. Existují fotografie těchto obětí a jejich pohřbů. Některé byly dokonce publikovány. A to hovoříme pouze o letech 1938 a 1939 a nezabýváme se řadou následných zločinů, na nichž se podíleli Němci zvaní sudetští v letech II. světové války nejen na našem území, ale v řadách zločineckého wehrmachtu i jinde. A pomíjíme masakry Čechů a Slováků, které sudetští Němci s ostatními říšskými Němci páchali ještě v květnu 1945!

 

Jak vůbec  někdo může ve světle těchto faktů veřejně obhajovat "sudetismus" a současné lansdmannschafty, vědomě navazující na tuto zločineckou tradici, a vydávající ji za jakýsi "národně osvobozenecký boj "? Je - li toto nepochopitelné, tím více je nepochopitelné, že tak může činit představitel české vlády v Bavořích! Že tak může činit ministr zahraničí, který Čechům neustále nepravdivě přičítá jakési "páchání zločinu na sudetských Němcích po osvobození"? Jejich postoje jsou ostudou a hanbou nejen státu, ale i národa.

 

Je třeba nazývat věci pravými jmény - zločin zločinem, zradu zradou, kolaboraci kolaborací a hanbu hanbou. Neustálé lži, linoucí se jak z našich i ze zahraničních médíí o historii vymyšlených Sudet, otravují domácí i mezinárodní vzduch. Vedou nakonec k takovým excesům, jako bylo vystoupení rakouského europoslance Stadlera o jakémsi "čvrtmilionu zavražděných sudetů v Česku po roce 1945". Jestliže po r.1945 zemřelo několik set Němců v ČSR na následky války, tyfu atd., a několik desítek jich bylo jako esesmanů a nacistů zastřeleno - někdy dokonce i samými německými antifašisty (viz Dobronín) - není na místě jakékoli žvanění o "čtvrtmilionu zavražděných Němců".

Lež na lež! Tato lež má jeden jediný cíl. Našich skutečných 360.000 obětí německého nacismu srovnat vymyšleným čtvrtmilionem sudetů. Má za cíl "symetrizovat" německou vinu vymyšlenou českou vinou! Naše vláda měla dávno podat protestní nótu. Europoslanci by neměli být lháři - ani o dějinách.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář