Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štvanice na prezidenta

20. 3. 2020

Štvanice na prezidenta má obdobu snad jen ve II. republice

Hrr na prezidenta Zemana! Odstoupit, omluvit se, vysvětlovat atd.atd. - do nekonečna...Myslícího občana republiky, jenž má v hlavě srovnání s érami velikánů republiky - TGM, Edvarda Beneše, Ludvíka Svobody, jímá úděs a hnus. Zběsilost masových médií. pouliční vystupování různých údernických demonstrantů, žvanění různých tzv. politologů (nikdy jsem tuto nauku nepovažoval za skutečnou vědu...), srovnatelnou s politruky starého režimu, ( a ti někdy bývali lépe, někdy hůře školeni...). Zeman se stal protikladným symbolem dvou táborů - domácích, i dokonce zahraničních. Jedni v něm spatřují symbol "nového pochodujícího zla, výlupek neobolševismu, spojenectví se záhadným nevyzpytatelným a nepřátelským Východem, od kterého nás ochraňuj svatá církev římská a bajonet NATO"! Naopak druzí v něm vidí zachránce suverenity republiky, ochránce dolních desíti milionů občanů proti horním desetitisícům legitimních lupičů, tunelářů, korupčníků, politických mafiánů, spojenců sudetů a restitucí, obhájců německých rytířů a celebrátorů esesáckých obřadů v zahraničí, řiťolezců landsmanschaftů a vyznavačů bavorské české nové identity.

Odpůrci prezidenta zapomněli na jednu dějinnou maličkost - je to první prezident v dějinách této republiky zvolený přímou volbou s mandátem, jenž převyšuje všechny dosavadní mandáty toho druhu. Jediní dva prezidenti, kteří si vydobyli vrcholnou autoritu národa, byli zakladatel republiky, osvoboditel od habsburské poroby, TGM, na jedné straně, a budovatel republiky a osvoboditel republiky od nacistů, E. Beneš! Prezident Zeman si tuto autoritu vydobyl přímou volbou většiny knížemánií nezblblého národa.

Knížemanové však neustávají ve svém nekonečném špinění pana prezidenta a používají k tomu účelu i poslední atrakce - jakéhosi šaškodramatu, jak jsem to již nazval dříve - schůzky několika sociáldemokratů s panem prezidentem.
Občan volič by se naivně domníval, že je svatým právem prezidenta suverénního státu, pozvat si na schůzku kohokoliv, koho uzná za hodna takového setkání. Toto však, jak se zdá, neplatí v posametovém Česku. Zde, když propadl roštem dějin kandidát všech sudetomilů, restituentů a feudalistů, je třeba nasadit všechny mravné i nemravné páky, abychom svého prezidenta zostudili, poplivali, karikovali, a vyzývali k demisi! To má obdobu snad jen v hanobení Edvarda Beneše za II. republiky, za této okleštěné karikatury bývalé I. ČSR. Také tam vylezli z kanálů všechny možné kreatury a pustily se do prezidenta Beneše způsoby, které neměly daleko do moresů středověkých inkvizitorů.

Totéž činí dnešní Moravcové, Krychtálkové a Lažanští. V protektorátu se alespoň Lažanskému vlastenečtí Češi správně pomstili, když tomuto vlastizrádci naservírovali smrtící dryák na hostině protektorátních krys.

Neznám zemi, kde by se jisté kruhy, masová media a televize takto chovaly ke svému zvolenému prezidentu. Něco jiného je konstruktivní kritika - a něco jiného cílené, záměrně, zlovolné pomluvy prezidenta, a jeho rodiny, jejichž účelem je jediné - jeho zničení. Myslící občané republiky - braňte svého zvoleného prezidenta. Proti zastáncům knížat. Proti zastáncům církevního lupu. Proti sudetomilům. Proti obhájcům protektorátu, háchovcům všeho druhu. Proti zrádcům národa. Proti všem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář