Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strahovské spartakiády

5. 5. 2021

Strahovské spartakiády

5. 5. 2021    

autor: Petr Flener

 

Ano. Je nutno přiznat, že je to propaganda. Ale také je nutno přiznat, že již nikdy nebude tak bezpečno, radostno, beztarostno. Za cenu imaginární svobody a nezdravého obžerství jsme ztratili všechno to, čeho jsme si nevážili, to je klidného a bezpečného života. Ztratili jsme národní hrdost, ztratili jsme sociální jistoty, ztratili jsme domovy, fabriky, majetky, ztratili jsme stát. Zůstaly nám nesplatitelné dluhy, zůstaly nám životní nejistoty, strach a obavy z budoucnosti. Již nikdy se nevrátí to hezké, co z nás dělalo lidi. Již nikdy se nevrátí zpěváci, kteří nás těšili svými písněmi a další se již nerodí. To co produkuje dnešní doba, již nejsou zpěváci. Již nikdy nebudou takoví skladatelé, spisovatelé, básníci. Vždyť 30 let žijeme jen ze vzpomínek, starých písní, starých filmů, her a kabaretů. Nově jsme se zmohli jen na stupidní nekonečné a plytké seriály po vzoru západní prázdnosti. Pozbyli jsme veškerou minulou kinotéku s filmy z celého světa. Jsme neustále krmeni jen západní propagandou a škvárovými americkými krváky z padesátých a šedesátých let. Již nikdy nezbudujeme takový obrovský průmysl, hutě, sklárny, chemičky, železnice, silnice, přehrady, elektrárny, doly. Již nikdy nepostavíme domy, které budou finančně dostupné pro mladé lidi, manžele, pro sociálně slabé.

 

Všechno krásné jsme směnili za poplácání po zádech od nových kapitalistických “přátel”  Můžeme jezdit na dovolenou do celého světa, obdivovat moře a cizí kraje, obdivovat pozlátko západního světa a přitom se vracíme zpět do vykradeného státu, kde nám již nepatří ani ta voda.  Slepí a hluší jsme. A to ještě netušíme, že islamizace pod taktovkou EU i nám klepe na dveře. Pak již bude dovršena a uzavřena naše životní pouť. Cesta na které jsme zcela zbloudili a prodali do otroctví naše potomky, syny, dcery, vnuky. Opustili a zradili jsme sami sebe.  NYNÍ TO DĚLAJÍ ASIATÉ A SVĚT SE DIVÍ A TLESKÁ JIM …..  Přeposílám … ale názor nechť si udělá každý – a nejenom pamětník – sám ! Takoví jsme ve spořádaném státě kdysi byli, snad jediní ve světě ! Všichni cvičili s radostí, byli hrdí, že mohou jet na celostátní spartakiádu do Prahy !    Pár postřehů :

 

1) Dnešní režim by neměl ani na to, aby takové množství osob oblékl

 

2) Dnešní režim by neměl ani na to, aby takové množství lidí sezval

 

3) Dnešní režim nemá ani na to, aby dokázal tak velký stadion provozovat

 

4) Dnešní režim by nedokázal tak velké množství lidí na místo dopravit a živit

 

5) Dnešní režim by nedokázal postavit stanové městečko na Strahově, které by dokázalo pojmout takové množství cvičenců.

 

V této době již málokdo ví, že Strahov byl svého času největším stadionem na světě.   Posílám vám aspoň dvě skladby z tolik zatracované a zesměšňované Spartakiády. Všimněte si, jak tehdy byly holky štíhlejší. Totéž platí o vojácích. Že by takhle naklusali a zacvičili mnozí dnešní 19-20 letí mladí si ani neumím představit. V TV to dneska samozřejmě neuvidíme. Místo toho tam dávají samé filmy o vraždění, nebo pořady o tom, jak je třeba přijímat muslimy.

Ještě bych dodal k článku.

 

Jediná „spartakiáda“ po velké podvodni 1989 se uskutečnila na Strahově v r.1990.

 

Rolling stones. Když jsem tehda viděl v tv reklamě toho ancitruse jak říká „kamenY sevali doprahi“, napadlo mě: To zas bude v álejích nablito.

 

Sm*

Pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář