Jdi na obsah Jdi na menu
 


Staré resty. Jedna moudrá paní

16. 5. 2020

Staré resty. Jedna moudrá paní

Toto jsou zcela zbytečné články, je tu přece protektorát zavedený Havlem a ten tak se společníky nastavil i školství, všichni si neustále naříkají na jednotlivé projevy protektorátu a pro stromy nevidí les! Všichni se chovají jakoby tu byl nezávislý stát, nezávislá republika a přitom opak je pravdou. 

 

Nic v tomto pseudostátě, de facto protektorátu, neexistuje, co by nebylo podřízeno vrchnostem EU, NATO a Germánů Berlína. Všechny zákony, celá legislativa,dokonce ústava, ze které právní lumpi vyškrtli národ a lid český!!!, a nahradili to občanstvem ve smyslu "obyvatel protektorátu pod Votzem Merkel".

 

Tak se nemůžeme divit, že jsou odsuzováni a cenzurováni a před soud povoláváni vlastenci ze všech oblastí, počínaje pani Vitáskovou za elektrobarony, paní Kohoutovou za muslimku, a konče námi proti nacistickým kolaborantům.

 

My jsme lidé druhého řádu, kteří definitivně nemají žádné zastání, a kterým rozumí snad je pracovníci ruských ambasád, kteří znechuceně pozorují naši porobu a bezmoc k řádění fašistických kolaborantů ve všech orgánech, soudech a zastupitelstvech.  To je celé.

 

 Pronásledovaný pozůstalý po oběti gestapa a příbuzný obětí Osvětimi a sekyrárny Jirka Jaroš N., Brno

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář