Jdi na obsah Jdi na menu
 


SSN - Aktuální přehled krátké politiky …

19. 11. 2021

SSN - Aktuální přehled krátké politiky …

Sergej Vasiljev

 

Nejsem moc velký stratég. Dalo by se říct, že vůbec nejsem stratég. Proto je každá provokace "našich západních partnerů" a jejich nerudných "mladších bratrů" přivítána úderem kopyt, hvízdnutím páry a silnou touhou udělat přesně to, k čemu byla provokace určena. Genetická paměť ovlivňuje chování. Rusové obecně mají dva historické extrémy: tolerovat všechno a střílet po všem.

 

Díky bohu, že vrcholné politické vedení Ruska má pevnější nervy, a proto líně sleduje hysterické útoky "celého civilizovaného lidstva" a nereaguje na velmi bolestivé údery, doprovázené výlevy z bažin "putinprodal".

 

Teprve po nějaké době se v celé nahotě ukazuje nepříjemná pravda, že všechny tyto pokusy donutit Rusko k válce byly jen poslední možností. Nebylo tomu tak. Z tohoto důvodu nastal mezi "celým západním civilizovaným lidstvem" naprostý zmatek. Některé části západní civilizace, které nedostaly potřebný impuls k jednotě na půdě boje proti "agresivnímu Rusku", se začnou násilně zabíjet navzájem, přičemž nezapomenou rituálně opěvovat jednotu "civilizovaného Západu" před hrozbou "východních barbarů".

 

Pánové a měšťané, pánové a monsieurs vypadají jako venkovští burani, kteří se do sebe pustí u sklenky pálenky. Když se na ně podíváte, nemůžete uvěřit: - je tohle západní elita? Vítězové studené války? Je to tak? Dochází k nějakým nejasnostem? Když se na člověka podíváte povrchně, někdy vám připadá jako blázen. Ale podívejte se blíže - kdepak, je to úplný idiot... Dnešní západní politika je pokoj č.61) pacientů psychiatrické kliniky, kteří si zkoušejí plášť šéflékaře, než si toho ošetřovatelé všimnou. Neexistuje antiutopie, kterou by nechtěli uvést do praxe.

 

První vlaštovkou, prvorozencem vnitrozápadní roztržky, byla dlouhá a vleklá jako novoroční lockdown, hra o čtyřech dějstvích "Demokraté vs. Trump". Nutno říci, že to byla zábavná podívaná. Aby dosáhli svého cíle, přitáhli na jeviště některé velmi odporné postavy, jako jsou iluzionisté LGBT a aktivisté BLM. Ti se svolením "demokratů" rozvrátili USA a milostivě se uvolili umožnit novým "podlidem", aby jim  líbali boty. Takto armáda pokleká a líbá prapor. Když byl Floyd pohřben, rozpadla se medicína, ekonomika, školství a zbytky zahraniční politiky. Vypadalo to živě a duchovně povzbudivě. Porážka "nových demokratů" starých USA, hnízda WASP (bílých anglosaských protestantů) - to není špatná odměna za Putinovu trpělivost při ignorování nejrůznějších bastardských provokací hegemonistického prostého lidu.

 

Odtud to pokračovalo. A nyní s velkým potěšením podle libosti sledujeme celý ohňostroj různých skandálů ve "vznešené západní rodině", která překročila hranici lidské hlouposti a dostala se v politických vztazích na piedestal. Jaká zlověstná koncentrace inteligence, intelektu a myšlení!

 

„Anglosaská parta právě přátelsky nakopla francouzského prezidenta. Začalo to ponorkami, skončilo nějakou hrou se zelenou agendou a veřejným pohlavkem od občana vlastní země. Kdyby si paní příroda tak šťastně neodpočinula na monsieur Macronovi, mělo by to, co se děje, inspirovat k analogii s jižním větrem Mistral2) a k různým zlým myšlenkám o "odvetě" a "bumerangovém efektu". Ale co není, to není. Je špatné, když mu ze zadku rostou ruce, ještě horší je, když mu z něj roste hlava, i když pro evropského politika to není žádný problém, a proto Macron starému Bidenovi odpustil a na posledním summitu se na něj opět díval očima věrného (ve všech smyslech toho slova) psa.

 

O Bidenovi řekl - opět si vzpomněl na USA, které jsou nyní centrem EPI3), tedy epicentrem zábavy! Karneval hádek mezi konvenčně vlastními, kteří nedostali podíl na drancování konvenčně cizích. Nyní se pánové musí pustit do kanibalismu. Není to pro ně poprvé. "Bolivar dva neudrží!"4) - je americká klasika, ne ruská.

 

Je to hláška, která se nejvíce hodí k ilustraci podrazu Marka Zuckerberga od "vděčných demokratů". Topil jste Trumpa, Marku? Blokoval jste jeho zdroje? Pomohl jste nám převzít Bílý dům? Tady máš, fašisto, granát! Nyní jste jak "nepřítel demokracie", tak zkorumpovaná a obecně podezřelá osoba nejasné genderové orientace. Ani BLM, ani LGBT, dokonce ani ÚRO. Tady máte roční předplatné na kongresová slyšení o Vaší mršině a připravte se na vý*eb... Markovi přejmenování Facebooku Facebooku na Meta a touha zahrabat se do virtuálu nic dobrého nepřinese. V USA je zákon "strčit do oslabeného" považován za absolutní, i když není zapsán v ústavě. Za potlesku včerejších fanoušků bude rozebrán na součástky. Bumerang se vrátil a trefil zákonodárce módy na sociálních sítích do toho nejchoulostivějšího místa.

 

Ale nejen požíráním Facebooku je živa americká komunita! Po BigTech následoval zvláštní tanec s BigPharma. "Generální ředitel společnosti Pfizer Albert Burla byl v pátek ráno zatčen FBI ve svém domě na prestižním předměstí Scarsdale ve státě New York a obviněn hned z několika podvodů.

 

Albert Burla byl obviněn z podvodu, protože se podílel na klamání zákazníků ohledně účinnosti "vakcíny" proti COVID-19. Společnost Pfizer je obviněna z falšování údajů a placení úplatků ve velkém. Podle agenta FBI, který hovořil s webem Conservativebeaver (ačkoli zrovna o solidnosti tohoto kanadského webu nejsem zcela přesvědčen – pozn.překl.) , společnost Pfizer lhala o účinnosti vakcín a klamala zákazníky o závažných vedlejších účincích, které vakcíny mohou způsobit. Společnost Pfizer je obviňována z toho, že platí vládám a mainstreamovým médiím za mlčení."

 

Při čtení této zprávy se mi chtělo vykřiknout: "Bravo, maestro! Kdo je ten génius? Dovolte mi, abych mu stiskl krk!" Jedním slovem - v USA je vše v pořádku. Předvídám pokračování podívané zvané "všichni proti všem", dokud nepohltí zevlující a nevědomé, že je čas vypadnout.

 

Vraťme se z "říše dobra" do "jámy smutku" - tak můžeme od nynějška nazývat Evropu, neboť počet politiků na kontinentu, kteří truchlí, překonal všechny rekordy od dob, kdy barbaři dobyli Řím.

 

Lidský mozek je z 80 procent tvořen tekutinou. Pro mnohé je to brzdová kapalina. A někteří ani nedostali konkrétní náplň... Ale mezi všemi těmi serpentinami podobně smýšlejících osob je i moldavská prezidentka, která vypáčila smlouvu od Gazpromu a poděkoval za ni... USA. Při pohledu na toto státnické nedorozumění se mi chce říct: Jdi a ostříhej kašny, blbko! Spíš by měla okamžitě poděkovat Gretě Tunberg, protože američtí prezidenti jsou pomíjiví, ale blbost je věčná. I když, možná bychom neměli být na "mladší bratry" tak přísní? Mají rigidní myšlení. Dokud je nezačnou mlátit, nechápou, co udělali špatně. Na západ od nich čeká za rohem neméně zajímavá "Píseň o Nibelunzích".

 

V Evropském parlamentu euroidioti schválili další euroidiotský dokument o sankcích proti společnosti Běloruskalium.

 

-"Nepotřebujeme vaše totalitní hnojiva," luskli eurohujeři zobáky. -Ha-ha-ha!

 

-„Ha!“ ozval se Kreml evropským intelektuálním drbanům.

 

Byl to ruský prezident, kdo se rozhodl ukázat falomorfním kreténům z EU kousek nebe v diamantech a v tichosti efektně mávl perem a oznámil zastavení dodávek hnojiv sebevědomým eurohujerům.

 

Je cítit kouř. To vzplály prdy holandských farmářů. Na vřesovištích se ozývalo vytí, ne však z farem, ale z místního soudního dvora. Domorodci se rozhodli, že Rusku nebudou účtovat 57 miliard papírových ústřižků, které by jim na topnou sezónu stejně nestačily. A pak přišla rána jistoty z Říše nebeského klidu. Vývoz hnojiv omezuje nejen Rusko, ale i Čína.

 

"Čínský krok, omezit vývoz hnojiv, pocítí celý svět, protože Čína je klíčovým dodavatelem močoviny, síranů a fosfátů, což představuje přibližně 30 % celosvětového obchodu. Největšími odběrateli čínských hnojiv jsou Indie, Pákistán a země jihovýchodní Asie," https://latifundist.com/novost ... Očekává se prudký nárůst cen jakékoli zemědělské produkce."

 

Říká se tomu "Přišel jsem k tobě s pozdravem, žehličkou a pistolí". Nutnost žádat Rusko nejen o teplo, ale i o potraviny se rychle stává krutou realitou. Zajímalo by mě, jak by bylo holandsky: "Paninko, nalejte mi něco k pití, protože mám velký hlad a nemám kde přenocovat!"

 

Slabou útěchou pro panikařící eurozemědělce byla podpora limitrofské kavalerie. Litevský ministr zahraničí Gabrielius Landsbergis vyzval Lotyšsko a Estonsko, aby vypracovaly společnou strategii pro konfrontaci s Čínou.

 

Nyní je Čína definitivně ve smrtelném nebezpečí. Nedovedu si představit, jak si poradí se silnou aliancí baltských šakalů. Měla by ty tři "přicmrdálky" poslat někam „daleko“, ovšem - oni tam už jsou...

 

Neméně zajímavé je i zábavné hašteření mezi středoevropským Pinocchiem a Papa Carlem, tedy Poláky a Berlínem.

 

"Ukrajina se připravuje na zimu v podmínkách války s Ruskem," tvrdí polský Tygodnik Solidarność, "Rusko zkroutilo Moldavanům ruce, aby podepsali pro něj výhodnější novou smlouvu o dodávkách plynu. A Evropská unie nemohla Moldavsku nijak pomoci," litují Poláci velmi "upřímně". "Kišiněvu pomáhají jednotliví členové EU, zejména Polsko, což se stává další záminkou pro pokusy o změnu vlády ve Varšavě a v důsledku toho i o podřízení naší země energetickým plánům Moskvy a Berlína."

Koncem října Financial Times informoval, že Varšava v rámci svého boje proti projektu NS2 vydala 600 stránkovou analýzu, v níž "uvádí své obavy ohledně Nord Stream 2 a závěry, že projekt nelze certifikovat". Představte si překvapení polské strany, když jen o čtyři dny později obdržela stanovisko německého ministerstva hospodářství, že "zahájení dodávek plynu do Evropy prostřednictvím Nord Stream 2 neohrozí energetickou bezpečnost Německa a Evropské unie jako celku". "Jak se mohli vypořádat s tak hlubokou a rozsáhlou analýzou o 600 stranách za pouhé čtyři dny?" rozhořčilo se polské hlavní město.

 

Polská šljachta, obecně vzato, šlape na stejné hrábě tak často, že je na čase, aby si objednala nové, s vlastním monogramem.

 

Výtka pošetilým "polenům" tentokrát přišla z Bruselu. Kvůli neochotě nakupovat ruský plyn země stále využívá uhelné elektrárny. Daň z uhlíku se zvyšuje, EU uvaluje sankce. Polsko bylo označeno za největší evropskou "špindíru". Nádavkem k tomu od Bruselu Varšavě přiletěla pokuta milion eur denně a … „nas*at vám“, nikoliv dotace.

 

Přání polským rusofobům - nikdy se neotáčejte k Rusku zády. Pozorujte to, co se děje, skrze bolest a nemrkejte. Spravedlnost může být milosrdná. Ale pravda je vždy krutá a nemilosrdná. Připravte se, euronedopatření. Budou vás požírat! A přitom vaši vlastní!

 

A já si dovolím shrnout.

 

Oblíbenou zábavou profesionálních západních manipulátorů a jejich sympatizujících "poskoků" je bušení do včelího úlu a následné předvádění včelích žihadel jako důkaz přirozené agresivity včel. Mohli by šťouchnout klackem do spícího medvěda, a pokud by se medvěd namíchl, běhali by po celém globusu a rozmazávali si sople a slzy s nářky nad „Potapyčovou“5) krvelačností. To mobilizuje a sjednocuje „dolaromilce a jakounichníky“, spojuje jejich kyprá těla do víceméně homogenní biomasy, organizuje celou tuto hordu k ukázkovému plenění úlů a kolektivnímu výsměchu medvědům.

 

Jakmile se však kolektivnímu Západu nepodaří zorganizovat konflikt potřebné intenzity s "nesprávnými" národy, začne jejich aliance, založená na lžích a podvodech, seřízená na vraždění a loupení, dělat to, co umí, totiž zabíjet, loupit, lhát a podvádět, ale už v rámci západního "pracovního kolektivu". A čím hlouběji zajdeš do lesa - tím jsou datlové vzteklejší, partyzáni tlustší a roztržka mezi spojenci "za všechno dobré proti všemu zlému" zuřivější. Ti, kteří zůstali mimo toto serpentárium stejně smýšlejících lidí, mohou jen uvažovat, jak "naši západní partneři" rozdmýchávají ohně barbarské noci a ilustrovat řádění Západu třemi písmeny z dobrodružství Erasta Fandorina - SSN – Sežerte Se Navzájem!

 

1) Pokoj č.6 – narážka stejnojmennou výbornou knížku A.P.Čechova, pojednávající o pacientech blázince kdesi v ruském zapadákově…

 

2) Mistral – narážka na podraz Francouzů na Rusy v roce 2015 s nedodáním nakontrahovaných výsadkových vrtulníkových lodi (měly být 4) – suma kontraktu byla 1,2 miliardy euro. O kontraktu jednaly obě země od roku 2008, kontrakt byl řádně podepsán a zaplacena záloha. První loď byla v podstatě připravena k předání Rusku, ovšem po událostech na Donbasu a Krymu Francie, na nátlak USA, kontrakt stornovala. První hotový „Mistral“ pak koupil Egypt, Frantíci museli Rusku zaplatit příslušné smluvní sumy, nicméně, Rusům zůstala dokumentace (polovina lodí měla být stavěna v ruských loděnicích), takže Rusové už pilně staví lodě svoje vlastní (vrtulníky byly jejich výroby)… - no, a navíc, kontrakt s Egyptem na dodávku a servis 16 svých špičkových vrtulníků třídy Kamov a dalšího vybavení…

 

3) EPI – experimentální psychologický výzkum

 

4) „Bolivar dva neudrží“ – Bolivar cannot carry double – okřídlená fráze z povídky O´Henryho „The Roads We Take“ (Bolivar je v tomto případě kůň)

 

5) „Michajlo Potapyč“ – název lesního medvěda v ruské pohádce… https://aftershock.news/?q=node%2F1031553

 

Překlad: st.hroch 2021111

 

Přišlo e-poštou