Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srovnávat válečný terorismus Ruska a USA CNN PRIMA NEWS odmítá

29. 11. 2022

Srovnávat válečný terorismus Ruska a USA CNN PRIMA NEWS odmítá

Že zrovna moderátorka Tománková zatrhne senátorce Hamplové srovnávat válečný terorismus RF a USA mě překvapilo. Vnutila tím divákům domněnku, že válečným zločincem může být pouze Rus.

Tománková, Prima News

29. listopadu 2022 - 06:20

 

Voják USA se terorismu dopustit nemůže, ani když sype tisíce tun napalmu na hlavy civilistů, vyvraždí a vypálí vesnici nebo omylem zasáhne nějakou tu nemocnici případně továrnu zakázanými bombami. Tento voják tím totiž šíří svobodu a demokracii – jak moudře odhalil náš bývalý prezident a většina národa vděčně přijala, píše v komentáři pro Prvnizpravy.cz Karel Petřík.

 

Také ukrajinský voják se nedopustí zločinu, ani když postřílí celou rotu Rusů s rukama nad hlavou. Já tomuto posuzování nerozumím, ale je asi povinné u redaktorů, reportérů a moderátorů. Při tomto posledním dotazu účastníkům debaty jsem pochopil, proč je přítomna senátorka Hamplová. Že se ji pokusí politicky sestřelit právě Tománková, mě mrzí, protože tím potvrdila, že nejsou výjimky, a že všichni moderátoři jsou na jedné louce paseni. Tradičně lidovecky vyklouzl senátor Čunek. Paní Senátorka Hamplová i s vědomím, že v tomto případě se stejný metr neodpouští, vydržela i sugestivně morální přednášku námořní lupičky. Jak tak mlela, vzpomněl jsem si, nevím proč, na Karla Kryla.  

 

Zdeněk Lanz: Zeptejte se občanů, zda chtějí válčit s Ruskem!

 

Tak jako před rokem 89 byl SSSR pro skupinu soudruhů, kteří ovládali ČSSR naprosto nepostradatelný, příkladný a nedotknutelný, je dnes na jeho místě pro vládnoucí partu bývalý nepřítel- USA. Zažil jsem tedy na své kůži dva politické pokusy na lidech, pokaždé s jiným pánem a sluhy. Válka mě minula, ale vypadá to, že ji dnešní vládní elity pro nás všechny chystají. Pro velkou část populace je to dobrá zpráva, protože budou moci konečně svou nenávist k Rusům dokázat na bojišti, a pořádně jim nakopat p…l.

 

Možná, že až se budete potkávat na hřbitově nad pochovanými hrdiny a hrdinkami, nad vašimi syny a dcerami i těmi, co měli jen smůlu, konečně pochopíte, kde se stala chyba. Že jste zapomněli na slova: VÁLKA JE VŮL- KAŽDÁ!!!

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)