Jdi na obsah Jdi na menu
 


Správné myšlení o migrantech a Řecku

25. 3. 2020

Správné myšlení o migrantech a Řecku

Ohně založené mladými migranty na hranicí s Řeckem

František Kašpárek

25. 3. 2020   Zvědavec

 

Mainstreamová média ve svých zprávách o situaci v Řecku, kde se davy migrantů snaží prolomit hranice, upřednostňuje "správné myšlení" před objektivními fakty. Cílem není informovat, ale vychovávat nevědomé v liberálním chápání světa.

 

Reportáž České televize (Události 6.března) se nesla v tomto duchu. Důležitým bodem příběhu se nestaly rozzuřené davy mladých mužů házejících po řeckých policistech kameny a likvidující hraniční zábrany, ale špatné podmínky v utečeneckém táboře a tradiční záběry na ženy a děti migrantů. Viděli jsme zlé obyvatele ostrova Lesbos, jak brání migrantům (samozřejmě především ženám a dětem) ve vylodění. Zdůrazněn byl incident řecké pobřežní stráže, která (řečeno slovy pobouřeného redaktora ČT) "bránila migrantům v plavbě a jeden z jejich členů vystřelil před člun plný lidí."

 

Jak si pan redaktor představuje činnost pobřežní stráže? Že sedí na lodi, poslouchají brnkání na buzuki, ve vodě mají nahozeny rybářské udice a srdečně mávají hordám nelegálních migrantů?

 

Máme tu jednu záhadu!

 

Obyvatelé ostrova Lesbos, kteří nyní čluny migrantů odstrkovali tyčemi, byli v minulosti za pomoc uprchlíkům nominováni na Nobelovu cenu míru.

 

Jak se mohlo stát, že došlo k tak radikální proměně?

Že by hodné obyvatele ostrova vystřídali zlí fašouni a náckové?

 

Není tomu tak, obyvatelé zůstali stejní. Změnila se jen jejich zkušenost s těmi, kterým podali pomocnou ruku.

 

Kriminalita "uprchlíků před válkou" je zde na denním pořádku. Nedávno migranti zničili pravoslavný chrám. Samozřejmě západní liberálové přispěchali s podezřením, že šlo o útok pod falešnou vlajkou, za kterým stojí řečtí nacisté. Předpokládám, že i tito blázniví sluníčkáři velmi dobře ví, že ačkoliv řečtí nacionalisté (nikoliv nacisté) jistě nejsou nositeli svatozáří, nikdy, OPAKUJI - NIKDY A ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ, by nezničili pravoslavný kostel. Tuto hypotézu mohou nabídnout jen jedinci se zvráceným myšlením.

 

Dalším případem je kostel - sv. Kateřiny. Obyvatelé se jej snaží chránit blokádou dveří, tedy doslova vlastními těly. Importi zde již rozbili okna, strhli svatý kříž a rozdupali ikony.

 

Ale tento úkaz - ničení křesťanských památek - provází celou západní Evropu. Mladí muslimové si z toho udělali sport.

 

Malebný ostrov z řeckých bájí je pryč. Jeho obyvatelé bojují o přežití. A jak známo - zoufalá situace rodí zoufalé činy.

Korunu všemu nasadil druhý den v Českém rozhlase ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek. Na otázku, jak se jeho neziskové organizaci daří v Řecku, si postěžoval, že neziskovky se tam staly doslova lovnou zvěří a dodal, že je to dílo řeckých neonacistů. Je pochopitelné, že operativci z řad neziskovek, kteří se podílí na pašování migrantů do Evropské unie, nejsou v Řecku vítáni. A také jsme na záběrech viděli Rozumkovy neonacisty: Rybáře, majitele krámků, stručně řečeno prosté lidi, kteří si těžce musí vydělávat na svoje živobytí a nyní jsou trestáni za svůj dobrý skutek v minulosti, za šílené rozhodnutí Angely Merkelové a za zbabělou sebevražednou politiku západních liberálů.

 

Erdogan svoji vyděračskou politikou vyhlásil v podstatě Evropě válku. Žene sem vzteklé hordy, které se chovají jako invazní jednotky. Jejich příslušníci jsou přesvědčeni, že vstup do Evropy je jejich právem, stejně jako je jejich právem pobírat zde dávky, aby pak mohli své hostitele upřímně nenávidět.

 

Vždyť co, ti jen plní svoji povinnost vůči nim. Inšálláh!

 

Zatímco Putinovi je omláceno o hlavu kdeco, pašovi z Turecka zřejmě projde, vhledem k jeho členství v exkluzivním klubu zvaném NATO, bez znatelných následků (třeba vyhoštění tureckých diplomatů ze zemí EU) i zcela zjevné vydírání a bezpečnostní ohrožení Evropy.

 

A představitelé Evropské unie, místo aby poskytli Řekům aktivní pomoc při ochraně hranic, nechali je naprosto na holičkách. Jediným čím přispěli, byly jalové řeči o nepříměřených zásazích vůči migrantům, v jejichž řadách jsou navíc také zločinci propuštěni z tureckých kriminálů. Tomuto prolomení hranic měla EU zabránit i za cenu, že politická korektnost bude obětována pro záchranu Evropy. Jednoduše se vykašlat na všechny ty liberální týpky, kteří jsou vlhcí vzrušením, když slyší o "uprchlících".

 

K čemu je pak takové společenství, když v krizové situaci nefunguje?

 

Lehce se může stát, že se naši potomci dožijí postkatastrofického filmu v reálném životě. Podvolení se náboženství, které je plné zaostalých předsudků, kultu smrti a nenávisti.

 

Evropa zásluhou svých vůdců porazí sama sebe.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář