Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soros - Použijte východoevropské vojáky jako potravu pro ruská děla

25. 1. 2023

Soros - Použijte východoevropské vojáky jako potravu pro ruská děla

George Soros připouští, že země NATO nemají náladu na „pytle s mrtvolami“, ale jeho prohlášení implicitně naznačuje, že tuto roli mohou plnit Východoevropané.

George Soros

25. ledna 2023 - 04:20

 

Jeho článek z roku 1993 předvídal vojenský konflikt s Ruskem. Podobně uvažoval i Zbigniew Brzeziński, který Ukrajinu viděl jako geostrategického pivota proti Rusku.

Na ukrajinské straně muselo ve válce na Ukrajině zemřít více než 100 000 vojáků. Mohli to být i vojáci NATO. Zdá se ale, že americkou strategií je bránit Ukrajinu do posledního ukrajinského vojáka s americkými penězi a zbraněmi NATO. Připomíná to americkou strategii v Afghánistánu proti Sovětskému svazu v režii amerického poradce pro národní bezpečnost Zbigniewa Brzezińského. Sovětský svaz měl v Afghánistánu vykrvácet a Afghánci měli zaplatit za to krví. Tak to teď vypadá podobně s Ruskem a Ukrajinou.

 

Zdá se, že v této linii je i George Soros. Miliardář ve svém článku New World Order vyzval k využití východoevropských vojáků ke „snížení rizika pytlů s mrtvolami pro země NATO“.

 

Soros doslova napsal: „Spojené státy nebyly požádány, aby byly světovým četníkem. Když jednají, jednají ve spojení s ostatními. Mimochodem, kombinace pracovní síly z východní Evropy s technickými schopnostmi NATO by výrazně zvýšila vojenský potenciál partnerství, protože by se snížilo riziko „pytlů na mrtvoly“ pro země NATO, což je hlavní omezení jejich operační připravenosti." 

Zdá se, že to, co Soros popsal, se vyvíjí přesně tak, jak předpověděl ohledně války na Ukrajině. Ukrajinští vojáci, vyzbrojeni vysoce kvalitními zbraněmi NATO, působí jako potrava pro ruská děla, Ruska se Soros obával, že se stane nacionalistickým národem stojícím proti globálnímu řádu.

 

Podobný scénář plánoval i Zbigniew Brzeziński. Podle jeho názoru je Ukrajina geostrategickým bodem pro zásah proti Rusku.

 

(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)