Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smrt v náručí otce. Roční Lailu k lékaři nestačil donést

16. 2. 2020

Smrt v náručí otce. Roční Lailu k lékaři nestačil donést

Michal Brand

tak zní titulek na webu Novinky.cz.

V článku se dočítáme, jak malá roční Laila v „uprchlickém“ táboře v Afrinu byla nastydlá, její otec ji vzal a v náručí ji ve vánici nesl do nemocnice vzdálené několik kilometrů. V originálním článku na focus.de se dále dozvídáme, jak syrský lékař Housan Adnan obžalovává celý svět ze smrti malé Laily slovy:

„Vy, lidé tohoto světa

Vy lidé této Země

Vy všichni jste ji zabili“

https://www.focus.de/politik/ausland/dieses-bild-ruettelt-auf-und-verstoert-auf-der-flucht-vor-dem-syrien-krieg-laila-1-erfror-im-arm-ihres-vaters_id_11669761.html

Nu, tak trochu těch fakt, abychom uvedli na pravou míru obvyklou propagandu zaměřenou na citové vydírání Evropanů. Focus i doktor Adnan se snaží Evropanům implantovat pocit viny a tak je zmanipulovat k přijímání „uprchlíků“ a tedy k akceptování masové migrace od Evropy, islamizace Evropy a následného nevyhnutelného zotročení a vyhlazení Evropanů „nebohými, pokornými, tichými a vděčnými uprchlíky“.

První, málo podstatné, ale za zmínku stojící lhaní islamizačních, pro-okupačních agitátorů Focus.de, je jejich tvrzení, že Laila je jedna z 2,5 milionu dětí, které prchají před občanskou válkou v Sýrii. Nu, Sýrie měla v roce 2018 dle CIA cca 18 milionů obyvatel, z toho cca 6 milionů dětí. Tvrzení agitátorů z Focus by tedy znamenalo, že ze Sýrie uprchlo cca 42% všech dětí. Zjevný nesmysl. Focus.de lže.

Zvláštní, že cca v důsledku války západem podporovaných teroristů a USA proti Sýrii ze Sýrie uprchlo cca 6, 5 milionu lidí podle západní proti-syrské, pro-teroristické propagandy.

https://www.focus.de/politik/ausland/dieses-bild-ruettelt-auf-und-verstoert-auf-der-flucht-vor-dem-syrien-krieg-laila-1-erfror-im-arm-ihres-vaters_id_11669761.html

Samotné toto číslo je totiž téměř jistě naprostý nesmysl.

  1. Nejvíce uprchlíků ze Sýrie hlásí Turecko – 3,5 milionu lidí. Po Turecko je počet syrských uprchlíků klíčový ukazatel pro vydírání EU a získávání finančních dotací ze strany hloupého Německa a stejně hloupé celé EU. Kdyby jeden uprchlík přišel na 2 000 dolarů ročně (jídlo, elektřina, ošacení, ubytování byť ji ne ve stanech, elektřina, topení...), pak by to Turecko stálo minimálně 7 miliard dolarů ročně. A tolik peněz si přeci jen ani vyděračské Turecko netroufá požadovat – protože by se i připitomělá Makrela mohla zeptat na skutečná čísla uprchlíků.
  2. Počet obyvatel Sýrie poklesl mezi roky 2011 (před válkou islámských teroristů a USA proti Sýrii) a rokem 2019 z 21 milionů na 18,5 milionu. Přirozený přírůstek obyvatelstva činil před válkou USA a islámských teroristů proti Sýrii cca 390 tisíc lidí. Natalita byla cca 450 tisíc dětí a mortalita cca 70 tisíc lidí. Lze předpokládat, že natalita během války výrazně poklesla a mortalita výrazně vzrostla (nejen úmrtí v přímém důsledku zranění apod., ale i v důsledku horší dostupnosti lékařské péče, potravin, léků apod. v zemi zmítané teroristickou americkou válkou.)

Lze tedy předpokládat, že přirozený přírůstek obyvatelstva klesl na 100-200 tisíc ročně. (Natalita poklesla možná jen na 200 tisíc dětí, mj. vlivem vyšší novorozenecké úmrtnosti ale jistě i celkově nižší tendenci mít další děti v situaci velice obtížné snahy uživit jen sebe a děti již narozené; mortalita pak mohla stoupnout snadno na 100 tisíc, spíše 100 tisíc plus.) takže seriózní odhad je, že bez emigrace by počet obyvatel Sýrie byl nyní někde okolo 21,5-22,5 milionů maximálně. Skutečnost je 18,5 milionu. Počet uprchlíků ze Sýrie tak nemůže přesáhnout 3,5 milionu lidí, maximálně 4,5 milionu lidí. Jen samotné Turecko tvrdí, že se stará o 3,5 milionu uprchlíků ze Sýrie. ;-)

https://en.wikipedia.org/wiki/Syria#Demographics

https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Syria#Age_structure

https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Syria#Demographic_statistics

Pokud by tedy bylo pravdou tvrzení agitátorů z Focus.de, že Laila je jednou z 2,5 milionu syrských dětí prchajících před „občanskou válkou“, pak by děti tvořily cca 56-72% všech uprchlíků ze Sýrie. Což zcela zjevně není pravda. Takže Focus.de očividně lže, ve své pro-okupační, proti-evropské agitaci.

 

Co se týče situace v Afrinu, hlavní vina nepadá na „lidstvo celého světa“. Odpovědnost padá na islámské teroristy (a jejich ideologii, která s ničím nikdy nesouvisí  ;-).

Dále odpovědnost padá na USA a další západní státy, které celé roky podporují islámské teroristy a čas od času dokonce přímo bombardují Sýrii, v rozporu nejen s mezinárodním právem, ale v rozporu i s těmi nejzákladnějšími principy a hodnotami morálky.

Dále padá odpovědnost na Saudskou Arábii, která celé roky spolufinancuje ISIL a AlKajdu a další podobná „pro demokratická hnutí“ v Sýrii.

Odpovědnost padá i na Turecko, protože v roce 2018 byla oblast Afrinu ovládnuta islámskými teroristy ze skupin přímo podporovaných Tureckem.

Otec Laily se prý obává návratu do osvobozených částí Sýrie (kontrolovaných legitimní a vysoce humánní syrskou vládou), protože je z „demokratické opozice“. Takže islámský terorista. Možná syrským vojákům zajatým v bojích řezal zaživa hlavy. Samozřejmě demokraticky a pro-západně. Jak jinak, že?

Laila byla jednoroční. Takže se narodila v uprchlickém táboře. Neodešel s ní před boji, ale naopak uprostřed bojů a humanitární katastrofy si ji pořídil. Uprostřed bojů jeho spolubojovníků z AlKajdy a ISIL proti syrské legitimní a demokraticky zvolené vládě. Uprostřed humanitární katastrofy způsobené „pro-demokratickou opozicí“ (tedy islámskými teroristy sponzorovanými západem), ke které se otec Laily počítá. Pořídil si dítě uprostřed humanitární krize, kterou sám spouštěl a sám je za ni spoluzodpovědný.

Takže, milý doktore Adnane, obraťte se přímo a adresně na USA, Tureckou, Saudskou Arábii, Francii, Británii, Německo. A také na nejbližšího imáma, který jistě hlásá povinnost džihádu, stejně jako tuto základní povinnost hlásá 100 imámů ze 100.

A také se obraťte na otce Laily, islámského teroristu z „demokratické syrské opozice“ AlKajda/ISIL.

To vinou těchto jmenovaných zemřela Laila.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář