Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMLOUVA ANDREJE BABIŠE s občany České republiky

27. 1. 2023

SMLOUVA ANDREJE BABIŠE

s občany České republiky

 

Vážení spoluobčané,

13. a 14. ledna 2023 budete rozhodovat o příštím prezidentovi České republiky. Můj program je jasný. Chci být silným, akčním, nezávislým, spravedlivým, nadstranickým a tvrdě pracujícím prezidentem, který tu bude pro všechny občany a nebude loutkou vlivových a podnikatelských skupin.

Předstupuji před Vás jako kandidát na tuto nejvyšší ústavní funkci v naší zemi. Chci Vám předložit závazné sliby, které dodržím a které Vám ukážou, jak na výkon mandátu prezidenta nahlížím.

Naše země aktuálně čelí největším problémům od svého vzniku. Českou republiku trápí nejdražší energie v Evropě. Firmy se chystají propouštět. Rekordní inflace ničí lidem úspory. Nelegální mig­race je opět na vzestupu. Taková doba vyžaduje na postu prezidenta zkušeného a krizemi prověře­ného politika. Proto Vám chci představit základní principy a ty nejdůležitější věci nutné k tomu, aby naše země nepřešlapovala na místě, ale konečně se opět posunula vpřed. Jako prezident budu důstojně reprezentovat naše zájmy v zahraničí, mám zkušenosti a jsem připraven vést za naši zemi jednání na světové úrovni.

 

JÁ, ANDREJ BABIŠ, KANDIDÁT NA POST PREZIDENTA REPUBLIKY,

SE TOUTO SMLOUVOU ZAVAZUJI VAM OBČANŮM ČESKE REPUBLIKY

 

Hlava první

 

Česká republika především

Naše vlast pro mě je a vždy bude na první místě. Jako prezident budu do posledního dechu   hájit zájmy České republiky v Evropské unii i jinde ve světě a také právo všech našich občanů na důstojný život. Využiji svoje zkušenosti a kontakty se světovými státníky i jazykové znalosti k podpoře naší země  i našich firem. Nebojím se mocných a nebudu nikdy podléhat zájmům ostatních států nebo velmocí.

Pokračování