Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sherwood Ross - 13 000 vědců smrti plní bioválečný program USA, Lubomír Man

17. 3. 2020

Sherwood Ross - 13 000 vědců smrti plní bioválečný program USA

Lubomír Man 

 

Americký zákonodárce a profesor iilinoiské univerzity v Champaign Francis Boyle, který v roce 1989 sepsal návrh zákona, který měl dle nařízení Kongresu zůstat v souladu s Konvencí o biologických zbraních z roku 1972, tvrdí, že v současné době USA tuto konvenci flagratně porušují. 

 

Od 11. září 2001 jsme vydali 100 miliard dolarů na výrobu ofenzivních biologických zbraní, říká profesor Boyle a dodává:

Odhadovaný počet 13 000 vědců ve 400 laboratořích v USA i v zahraničí plní program vývoje a výroby nových kmenů zabijáckých bakterií, odolávajících vakcinaci.

Tak např. skupina Dr. Yoshihiro Kawaoka z Univerzity ve Wisconsinu nalezla způsob, jak zvýšit toxicitu chřipkového viru 22 krát, říká Boyle a dodává, že Kawaoka je „oním vědcem smrti, který vzkřísil genocidní virus španělské chřipky pro účely ofenzivního bioválečného programu Pentagonu“

V roce 2006 dostaly Národní instituty zdraví na boj s chřipkou, která zabíjí ročně zhruba 36 000 Američanů, od Kongresu pouhých 120 milionů dolarů, zatímco vývoj „bioobrany“ dotoval Kongres  částkou 1,76 miliardy dolarů.

 

Tyto pokřivené rozpočtové dotace (patnáctkrát vyšší na bakteriální válku než na boj proti chřipce), demonstrují, že prioritou v naší zemi není ochrana zdraví amerických občanů, ale rozvoj amerického ofenzivního bioválečného průmyslu, který jednou v budoucnu zpětným rázem uvrhne na americké občany katastrofální pandemii, řekl Boyle.

 

Boyl dále prohlásil, že Pentagon a CIA jsou „připraveny, ochotny a schopny rozpoutat biologickou válku, pokud to bude vyhovovat jejich zájmům...Mají superzbraňový anthrax, který proti nám použili už v říjnu 200l (Boyl tím naráží na anthrax, který byl po 11. září 2001 doručen senátorům Dashlemu a Leahymu i dalším osobám, a jak se zjistilo, odesílatelem byla válečná biolaboratoř ve Fort Detricku).

Poslední Boylova věta je částí odpovědi na moji otázku, zda za vypuknutím epidémie eboly v Sierra Leone a v Libérii nestojí americkou vládou dotované zařízení.

 

Boyle odpověděl:

„Tyto vakcíny eboly byly zkušebními vakcinami amerického bioválečného průmyslu, které se testovaly v západní Africe. Šlo o testování amerických bioválečných vakcín v naší laboratoři v Kenema ve státě Sierra Leone, která stojí za vznikem pandémie Eboly jako viník první“, .

 

Boyle též varoval, že galvestonská národní výzkumná laboratoř v Texasu, uchovávající vysoce nakažlivý materiál, pátrá v divočině po potenciálních bioválečných činidlech, které by bylo možné přeměnit v biologickou zbraň. Boyl řekl: Galveston by měli jako trvající kriminální podnik, kráčející v linii SS a gestapa, okamžitě zavřít. Ale co to říkám, Galveston je pro lidstvo daleko nebezpečnější, než kdy byly Hitlerovy vraždící bandy.

 

Boyl uzavřel debatu touto poznámkou: Americké univerzity svolily k tomu, že jejich výzkumníci, instituty a laboratoře byly Pentagonem a CIA kooptovány do vědy, která si vzala za cíl vraždit lidi.  Týká se to univerzit ve Wisconsinu, v Severní Karolině, v Chicagu, v Illinois, a týká se to i bostonského Harvardu a mnoha amerických univerzit dalších.

Překlad: Lubomír Man

Rukojmí.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář