Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rusko je dnes svobodnější než „svobodný svět“

1. 12. 2021

Rusko je dnes svobodnější než „svobodný svět“

Autor: Paul Craig Roberts | Publikováno: 30.11.2021 

 

Američané a obyvatelé Velké Británie, Evropy, Kanady a Austrálie po desetiletí slýchali, že žijí ve „svobodném světě“, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts, americký publicista

 

Tento svět kontrastoval se sovětským světem, kde byla občanská svoboda nahrazena vnitřními pasy, tresty za kritiku úřadů a nesouhlasem s příběhem a mandáty vydanými diktátorem namísto zákonů od volených zástupců.

 

Je ironií, že dnes je to západní svět, který má vlastnosti, které byly přiřazeny životu pod sovětskou vládou – vnitřní pasy Covid, cenzura za mluvení pravdy a nyní rakouský kancléř „svobodné země“ nařídil třetině rakouských občanů domácí vězení.

 

Domácí vězení milionů rakouských občanů bude kontrolovat rakouské gestapo. Rakouský ministr vnitra Karl Nehammer se pochlubil: „Každý občan, každý člověk, který žije v Rakousku, si musí být vědom toho, že je může kontrolovat policie“.

 

Odstíny stalinistického Ruska! A nejde jen o Rakousko. Australská vláda využila „pandemii Covid“ k vytvoření diktátorské vlády, která každým dnem vypadá více nacisticky. Kanada se zdá být jen o krok nebo dva pozadu. Německý úřadující kancléř Olaf Scholz varoval, že letos v zimě se chystají mimořádná opatření na omezení Covidu. Myslí tím, že na německý lid budou uvaleny mimořádné kontroly.

 

Dokonce i v USA se loutka Bílého domu, Joe Biden, pokouší donutit všechny zaměstnavatele, aby požadovali, aby jejich zaměstnanci byli očkováni nebo propuštěni. Naráží na odpor některých federálních soudů a některých republikánských guvernérů. Američané, jako jediní ozbrojení západní lidé, jsou schopni, budou-li vedeni, postavit se exekutivě proti svržení americké ústavy, podle níž jsou Bidenovy příkazy důvodem pro jeho obžalobu a odvolání z úřadu.

 

Když se podíváme na chování západních vlád obecně, je legitimní se ptát: „Kde je svobodný svět? Co to znamená být svobodný, když jsou občané potrestáni za to, že se odmítli podrobit lékařskému zákroku, který je v rozporu s norimberskými zákony a ústavou USA? Jak mohou být lidé, kteří jsou přinuceni, svobodní?“

 

 

Faktem je, že celý „svobodný svět“, včetně USA, by byl mnohem svobodnější, kdyby nám vládlo Rusko. V Rusku dal prezident Putin jasně najevo, že očkování je osobní volbou a nemůže existovat žádný nátlak na jednotlivce, jako je tomu na Západě.

 

Nejenže „svobodný svět“ již nerespektuje svobodu, ale již nerespektuje vědu a fakta. Vědci a lékařští odborníci pevně stanovili, že očkování nechrání před virem a nebrání očkované osobě v šíření viru. V současné době umírají v nemocnicích z mnoha příčin očkovaní, nikoli neočkovaní.

 „Vakcína“ má nejen vážné a smrtelné vedlejší účinky, jak odhalují systémy hlášení nežádoucích účinků v USA, EU a Spojeném království, ale také důkazy jsou nyní nezvratné, že „vakcína“ ničí přirozenou imunitu. Důsledkem je, že očkovaní umírají nejen na vedlejší účinky vakcíny, ale i na celou řadu nemocí, se kterými poškozený lidský imunitní systém již nedokáže bojovat.

Je známou skutečností, že téměř žádné děti nejsou nemocí zasaženy škodlivým způsobem. Ale víme, že děti „vakcína“ ničí. Proč tedy zkorumpovaný FDA schválil očkování pro děti, které ho nepotřebují, ale jsou tím poškozeny a zabity?

 

Zažíváme pouze neschopné profesionály rozkládajícího se Západu, nebo jsme svědky genocidy umožněné bezstarostností západních národů a strachem řízeným jejich nezodpovědnými vládci?

 

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)

Klíčová slova: neo