Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rusko bez důkazů vyřazeno z vrcholového sportu

12. 12. 2019

Rusko bez důkazů vyřazeno z vrcholového sportu

Ve vrcholovém sportu výkonnostního a nikoliv technického typu „sypou“ dnes všichni, protože jinak se na ten vrchol nemají při dnešní konkurenci šanci dostat. Dnes zneužívají anabolické steroidy zcela běžně již dorostenci. Sportovec po nich lépe regeneruje, vydrží vyšší fyzickou zátěž, rychleji se mu léčí zranění a díky tomu všemu může mnohem brutálněji trénovat a tím jít za hranice myslitelného. Dělají to všichni a je to dnes už jen boj o to, kdo má za sebou lepší „chemickou laboratoř“. Celý rok berete svinstva, těsně před závody a nebo mezi nimi je vysadíte, berete „čističe“ a máte pak jistotu, že budete při testech „čistí“. Pokud ovšem nemáte VÝJIMKU, což má dnes mnoho vrcholových sportovců – tvrdí, že mají astma a berou léky (např. salbutamol), které mají silně anabolické účinky. Norští běžci na lyžích jsou např. všichni „astmatici“.

WADA totiž nesmí vzít sportovci jeho „léky“ může maximálně stanovit výšku toho, kolik ho před závody smí v sobě mít, takže dotyčný nemusí doping složitě vysazovat, aby se „vyčistil“, ale může na něm být stále. Budete se divit, ale z nějakého důvodu tyto výjimky nikdy nedostal žádný Rus. A tak se možná o svou výkonnost postarali jinak, ale to neznamená, že oni „sypou“ a zbytek je „čistý“, zapomeňte na to. Proč myslíte, že je náš Jágr stále ještě na ledě? Věřte, že má peníze na ty nejlepší preparáty co existují. Před dvěma lety udělali v USA dopingový test všem týmům první ligy v baseballu a zjistili, že sypou všichni, snad včetně nosiče vody a to je tento sport brán více jako technický, než jako výkonnostní, a zrušili ligu? Ani náhodou – rozdalo se několik pokut a všichni sypou zvesela dál.

Každý kdo se pohybuje ve vrcholovém sportu ví, že se tam sype a tak také ví, že ať se zaměří na jakoukoliv zemi, tak ji mohou pomocí dopingu zlikvidovat a vyřadit a tak se všichni cíleně zaměřili na Rusko, byť to dělají všichni, i když možná více skrytě. Cílem je dehonestovat v očích světa RF, nasadit jí psí hlavu, ponížit ji, aby ovčanstvo zapomnělo na to, kdo ve skutečnosti porazil IS/Daeš a tím zastavil řízenou migraci do EU, kdo se domluvil na Nordstream2, tedy zastavil umělou energetickou krizi v Evropě, která měla EU srazit na kolena, kdo má vliv na Turecko a jeho výboje atd. A samotným Rusům to má ukázat – podívejte se – vaše vláda ani není schopna zajistit vaší reprezentaci, až tak je neschopná, tak co ji takhle sesadit? Takže ano, tato akce má být i součástí toho, jak „majdanizovat“ ruskou společnost. Vrcholový sport je dnes jen estráda pro ovce (chléb a hry) a obrovský chemický podvod.

Petr Novák

Nwoo.org

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář