Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rus, spisovatel Lukjaněnko, jež si stěžuje na Čechy má tvrdou pravdu

25. 3. 2022

Rus, spisovatel Lukjaněnko, jež si stěžuje na Čechy má tvrdou pravdu

 

Podívejme se na náš stát okem roku 1945 a roku 1989! V roce 45 adorace sudetů a požadavky za rušení dekretů by byly něco nemyslitelného. Zcela nemyslitelné by bylo rozbití společného státu! Zcela nemyslitelná by byla podpora římské církve a všech kolaborantů s Německem.

 

A co se tu děje 30 let od havlopřevratu - podvodu na národu? Pravý opak toho, co přinesl rok 45! Rok našeho osvobození převážně SSSR, a rok naší záchrany před německou genocidou! Ztratili jsme málo občanů?

 

Těch 360 tisíc mrtvých a rodin po nich pozůstalých pro havlovce neznamenalo NIC???

Těch 350 tisíc Čechoslováků vyhnaných z domovů bylo NIC???

Těch 700 tisíc Čechů nahnaných na otrocké práce v reichu bylo NIC???

 

A jak se chová národ?

Trpí politiky a kolaboranty řvoucí proti Rusku a nabádající ke zrušení dekretů, k návratu Němců a k jejich odškodnění! Jako v protektorátu - volí si pouze více nebo méně kolaborantské vlády, pro které je Německo náš vzor a posvátné  zlaté tele, kterému všechny vlády více nebo méně provádějí rektální alpinismus, přičemž soustavně poškozují a urážejí vlastní občany.

 

Národ trpí nejhorší protiruskou hysterií a obvinění z jakési agrese, zatím co Ukrajina, plná neonacistů, banderovců a zločinných batalionů vraždících Rusy na běžícím páse, je nedotknutelná?

 

 

Už dávno na tento náš současný stav prorocky odpověděl jiný ruský spisovatel, klasik par excellence - Fjodor Michailovič Dostojevský. Přečtete si jeho stať o osvobozených Slovanech ze 70tých let 19.století a tam najdete přesný obraz chování dnešních některých slovanských států. Čestnou výjimku tvoří Srbové - a proto jsou tak nenáviděni Západem. Taková je nahá pravda.

 

Je mi už jedno, zdali mne na tři roky zavřou za má slova. Pokládám je za pravdivá a za protiklad protiobrazu skutečnosti, který vyrábějí naši současní vládcové.

 

Jiří Jaroš Nickelli,

pozůstalý po oběti gestapa a příbuzný obětí Osvětimi a gilotiny Pankráce.