Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozuzlení se blíží …

20. 3. 2023

Rozuzlení se blíží …

 

Další, jak se na Armagedonyče sluší, ostrý komentář k aktuálním událostem…

Jevgenij Satanovskij – Armagedonyč    20.03.2023

 

Radostný a idiotský slib německého ministra spravedlnosti, že na žádost Mezinárodního trestního soudu zatkne ruského prezidenta, pokud přijede do Německa, lze ignorovat. Nemálo toho navykládají současní němečtí ministři. Nebo je neignorovat například tím, že ho jmenovitě, osobně v Rusku prohlásíme nejen za personu non grata, ale také za osobu, kterou je třeba hledat a zatknout, ať už se nachází kdekoli, s následným soudem v naší zemi za ohrožení její národní bezpečnosti, kterým je jistě slib zatknout vůdce našeho státu a vrchního velitele. Mimochodem, totéž platí pro většinu současné německé a nejen německé vlády, soudce Mezinárodního trestního soudu, kteří vydali zatykač na Putina a Lvovou-Bělovou, a vztáhnout ono prohlášení i na mnoho dalších západních nadřízených a mezinárodních činitelů.

 

Když je nějaká země jadernou mocností, zakládajícím členem OSN a stálým členem Rady bezpečnosti této organizace (o současném stavu v tomto ostudném, řízeném Američany hospicu, autor psal opakovaně, ale dokud není jiný, musíme se s ním vypořádat), nemůže si dovolit ignorovat neustálé pokusy o její ohrožování, ponižování jejích představitelů a diplomatických zástupců, pošlapávání její kultury a historického dědictví, zakazování jazyka, kterým mluví její lid, vytírání nohou o její největší a nejvlivnější církevní organizaci - Ruskou Pravoslavnou Církev, ignorovat její národní zájmy, zabíjet její občany a vůbec si počínat tak, jak si my – zatím – vedeme. . Možná se šéfové připravují na velkou válku, po níž bude po všech těch nepřístojnostech, ale já tomu nějak zatím nevěřím.

 

Alespoň nevěřím těm, kteří tuto bakchanálii organizují, a to právem. Oni přece zabíjeni nejsou a rozumějí jen takovému jazyku. Jejich satelity, námořní přístavy, letiště, železnice, mosty a tunely, ropovody, vojenské základny, transoceánské komunikační systémy a všechno ostatní, co mělo být už dávno legitimním cílem naší země, nejenže není zničeno, ale ani se jich nikdo nedotkne. Navíc naši politici, úředníci, diplomaté a armádní důstojníci projevují oddanost míru a ochotu jednat a vyjednávat s nepřítelem, který je díky tomu jenom drzejší, a to do té míry, že se zřejmě domnívají, že jim to pomůže vyhnout se velké jaderné válce, která se blíží. To se nestane. Kdo se rozhoduje mezi válkou a potupou a vsadí na potupu, ten získá potupu i válku. To je tento případ.

 

S profesorem Dmitrijem Jevstafjevem jsme v sobotním večerním televizním pořadu na kanálu Voloďi Solovjova hovořili o současném stavu věcí ve světě, přičemž jsme se zaměřili na Američany jako hlavní iniciátory politického a ekonomického chaosu, který se rychle šíří po celé planetě a zřejmě předbíhá i samotné Spojené státy. A nikoliv "řízený chaos", o kterém rádi mluví novináři a politologové střední úrovně, kteří upřímně věří, že svět ovládají Rothschildové, Rockefellerové a nějací autorovi neznámí Baruchové (i když Rothschildy docela dobře zná od 90. let, i když zvěsti o jejich účasti na světovládě,  byly už před 40 lety směšné). Pravda, nyní je  demiurgem (Mistrem) ještě i Soros...

 

Takže si zopakujme: Američané přece šíří chaos na své cestě, a to všude. Nedělají ústupky nikomu a se svými spojenci a partnery nakládají mnohem hůř než s konkurenty a nepřáteli. Ti se alespoň brání a mají nějakou šanci na přežití. Tamti jdou slepě na jatka, kde nemají šanci na nic, kromě toho, že se stanou jen dalším produktem, který si Kongres, Bílý dům, Pentagon, ministerstvo zahraničí a další americké agentury a organizace dají k snídani. Vpravdě hulvátský ukrajinský velvyslanec v Německu svého času nazval tamního kancléře "uraženou jitrnicí". Soudě podle Scholzova chování na návštěvě u Bidena jí nejspíš je.

 

Jedinou chybou Američanů je, že žádné množství chaosu, které zasévají a šíří, se nezastaví na jejich hranicích, nebo pokud je překračuje, u elit konkurujících vládnoucí skupině. Všechno, co republikáni vrhají, se týká nejen demokratů. Vše, co demokraté zpackali, se jim vrací. Kdyby to topilo jen republikány, kdo z Obamových lidí, kteří jsou dnes faktickými vládci Ameriky, by něco namítal! Ale ono se to přelévá zpět i k nim. A víc než to! Všechno jedovaté, prohnilé a nebezpečné, co Amerika zasévá do světa, od islámského terorismu po koronavirus, se jim nevyhnutelně vrací jako bumerang.

 

Úplní idioti. To znamená, že z jejich pohledu - dobrá práce, jsme borci. Mohou svinit komukoli a dělají to s velkým potěšením, prakticky nepřetržitě, přičemž z každé akce mají velký materiální zisk, jak se v Americe sluší a patří. Je jim úplně jedno, jak se na ně potom zbytek světa dívá. Když ale zažijí sami otřes - a oni jsou otřeseni (a jak jsou otřeseni!) , dělají nadmíru prudké a neuvážené kroky, které mohou zničit vše, na čem Amerika stojí. Podle současného zatykače Mezinárodního trestního soudu na Putina je to zřejmé i z výhrůžek zatčením Trumpovi. Bude zatraceně zajímavé sledovat, jak obojí provedou. Vypadá to, že americký politický systém je neskutečně v háji. Rozuzlení se blíží…

https://t.me/s/dimonundmir

Přeložil St. H.

Přišlo poštou