Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhodně ne naše zájmy

7. 10. 2021

Rozhodně ne naše zájmy

 

Tvrdě se též vymezuji vůči jednání pana Daniela Hermana (KDU-ČSL), za něž si vysloužil takzvanou Evropskou cenu Karla IV. od sudetských Němců, tedy zájmového sdružení, jež svými nehoráznými nároky dlouhodobě poškozuje a ohrožuje zájmy České republiky. Jaké jiné jednání by mělo být posuzováno jako vlastizrádné, než právě toto? Sudetští Němci pomohli rozbít naši tehdejší republiku a podíleli se na pronásledování, olupování a vraždách našich občanů. Jejich aktivita vedla k Protektorátu a několikaleté vládě bezpříkladného teroru doprovázeného popravami a všudypřítomným strachem.

Německo nám dosud za všechny tyto zločiny reparace nezaplatilo. Místo toho, aby Daniel Herman usiloval o jejich vymáhání, jde na ruku potomkům těch, kteří nás chtěli zlikvidovat.

A Senát, který pouze vymýšlí, co si zase vymyslit, aby mohl svrhnout většinou volících občanů zvoleného prezidenta republiky Miloše Zemana, panu Hermanovi tleská. Vlastizradu totiž soustavně hledá v hájení zájmů České republiky – ale už ne tam, kde jsou tyto zájmy hrubě pošlapány.