Jdi na obsah Jdi na menu
 


Restituce dodělat rychle a bez hluku?

3. 8. 2021

Restituce dodělat rychle a bez hluku?

 

Naprosto nesouhlasím! Uvědomte si, jak dlouho to trvalo - a jakou krvavou daň za to nás šest zaplatilo - o tom se alespoň ve vlasteneckých kruzích nesmí mlčet.

Nemůžete to odbývat tvrzením, pár lidí si zamne ruce a hotovo!!! Rychle a bez hluku. Jaký nesmysl.

Neuvědomujete si, že jsou tu politické síly, které prosazují taková monstra jako jsou Liechtensteini a řád německých rytířů

 - na to tu byly dokonce dvě politické strany!!!

Rychlost?? Kde to žijete? Ústavní soud dostane strach?? Víte vůbec, co pravíte? Tam je od Havla BOJ o dekrety! Víte vůbec, jak se přeobsadily soudy?

Je tam frakce dekretální a antidekretální! To se projevilo ve všech procesech,

proto jsme patovali u osobnostních soudů, které soudili havlovci antidekretisté, a vyhráli restituční soudy, které soudili dekretisté, bohužel ti odcházejí do penze!

Vy vůbec neznáte mapu tohoto procesu. 

Tento proces - myslím společenský,nikoli soudní - může zničit stát takovým způsobem, že vyhrávající restituenti změní politiku země natolik, že přestane jako republika existovat. Důkaz - máte Czernina, neúspěšného restituenta, v senátu a máte tam obhájce všech restitucí, Seitlovou, lidovce a další.

A vy chcete dodělat tuto věc rychle a bez hluku. Jaký nesmysl! Stejně tak je tomu s církevními restitucemi. Vyvalil to nyní ministr Zaorálek, člen strany, která to dopustila.

Prý se myslelo, že vydáním majetků církev opustí své nároky! Cha cha,smáli se zbrojnoši! Je tu přes 4 tisíce soudních sporu církví o rozsáhlé majetky ,které mohou trvat dalších 30 let a vy chcete rychlost. Blázníte??

Navíc nemáme žádné následovníky - proč? Protože jsme pro tuto zaostalou společnost příkladem odstrašujících bojovníků, jako byl Havlíček za Rakous.

Mládež starající se o kariéry, se toho zalekla a starší starající se pouze o bitvy u Kauflandů  a zvyšování důchodů, to vůbec nezajímá, i kdyby měli žít v novém protektorátě! Podívejte se na ČSBS. Tam předseda vyznamenává sudeta metály a členové mlčí! A to není jediný případ takové kolaborace.

 

Ne, takto nelze konat. Tady musí být POLITICKÁ SÍLA, která se toho konečně chopí, podobně, jako se snaží SPD. Nevíme,zdali bude úspěšná,ale aspoň je tu snaha. Všechny ostatní partaje zklamaly a svorně kolaborovaly s režimem. Buďto manifestně, jako lidovci,topisti atd, anebo skrytě,jako socdem,KSČM.  A KDO to dodělá rychle a bez hluku? Vlastenecké organizace? ANI OMYLEM. Zatím nehnuly prstem. My jsme krvavě vyhráli několik závažných restitucí a po nás je tu potopa. Takový je stav věci.

Zdravím jir