Jdi na obsah Jdi na menu
 


Raketová sprcha

16. 6. 2020

Raketová sprcha

16. 6. 2020 Janinna

 

Když Spojené státy zaútočí na Krym ze vzduchu, Rusko zničí americké strategické letectví a zasáhne Ameriku – řekl generál Bižev

                                                

Generálporučík Bižev, zástupce velitele ruských vzdušných sil v otázkách integrovaného systému protivzdušné obrany, hovořil o reakci Ruska v případě amerického leteckého útoku na Krym.

 

Jak říká generálporučík, při takovém útoku vojenské systémy Ruské federace zničí strategické letectví Američanů, a poté bude následovat odvetný úder proti samotným Spojeným státům.

 

Raketová sprcha“

 

Americké strategické letectví nepřestává provádět provokace proti Rusku. Zvláštní aktivita „partnerů“ je pozorována v oblasti Černého moře. Prioritní předmět jejich leteckého útoku je zřejmý – ruský Krym.

 

Nejnovějším známým případem jsou tzv. „Elektronické starty rakety“ (napodobení raketového útoku) na ruská vojenská zařízení na Krymu raketovými bombardéry „Lancer“ s dlouhým doletem.

 

Současně americká média i jejich domácí protějšky z liberálních a „vlasteneckých“ zdrojů píšou o vysoké pravděpodobnosti úplného zničení ruských vojenských zařízení [během amerického leteckého útoku na Krym], slibují Rusku „raketovou sprchu“. „Náhodně pozapomněli a nepřemýšlí“ o reakci Ruské federace.

 

Připomněl to poručík generál Ajteč Bižev.

 

Jak Rusko odpoví

 

Osoba odpovědná za ruské systémy protivzdušné obrany popsala, jak to v Ruské federaci funguje.

 

    Systém protivzdušné obrany Ruska je do hloubky promyšlený, jeho různé části jsou autonomní

    (na sobě nezávislé) a Krym sám je vojenským předmostím Ruska.

 

    Americká letadla se dostávají pod přísnou kontrolou, když se blíží k hranicím nejméně 100 km.

    Provádíme také jejich podmíněné ničení (bez přímého odpálení raket).

 

    Letecká obrana má navíc své vlastní prioritní úkoly. V případě takového útoku bude raketová hrozba v první řadě eliminována – systémy protiraketové obrany na Krymu to dokážou.

 

    Další fází je zničení objektu hrozby, tj. samotné americké strategické letectví. Podle Biževa bude „rozmělněna“ už ve vzdálených přístupech.

     Nakonec bychom neměli zapomenout na vojenskou koncepci Ruska – v případě takového útoku bude Ruská federace reagovat nejen odstraněním místní hrozby, ihned bude následovat útok na území samotného agresora

    – v tomto případě to jsou USA.

 

Závěrem moudrost od Stalinisty:

 

    Jestli by Washington věřil v úspěch (jak píší média), letecký útok na Krym

    (a nejenom na Krym) by se uskutečnil už dávno (a nejenom jeden).

 

https://bit.ly/2BblJ4t

pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář