Jdi na obsah Jdi na menu
 


Protisudetská manifestace v Brně 31. 7. 2021

1. 8. 2021

Protisudetská manifestace v Brně 31 7 2021

Sudeti a čeští kolaboranti pod záštitou Magistrátu města Brna ( před volbami!!!) uspořádali pochod z Pohořelic do Brna, zakončený na Mendlově náměstí u pivovaru v areálu augustiniánů.

 

Pochod slabé stovky lidí šel POD PRAPOREM UNIE - "Svůj k svému", pohrobci nacistů a tzv. Sudetoněmců se šli tzv. "smiřovat s Čechy v Brně" které představovali exponenti stran demobloku a radniční funkcionáři. Letos jim koronavirus nepřál, nemohli sehnat do houfu povinné třídy škol ( o hanbu méně).

 

Vlastenecké organizace, - Klub českého pohraničí, Matice Čech, Moravy a Slezska, Společnost L .Svobody Brno, Masarykova demokratická akademie, Klub spol.,věd Brno, KSČM, Komsomol, Výbor národní kultury Brno a SPD vyslaly své zástupce k protestu proti lžipochodu opředenému poválečným mýtem zrádce ČSR a Benešova protivníka Wenzela Jaksche, který jako první v dějinách vymyslil pohořelický mýtus o desetiticích "zavražděných Sudetoněmců", kteroužto blbost vyvrátili již roku 1946 zástupci Spojenecké kontrolní komise.

 

Manifestanti volali na sudety hesla typu Heim ins Reich, Vaši předci vraždili naše lidi, Jděte zpátky a Pryč se sudety z Česka.

 

Stojí za pozornost, že příslušnici PČR sympatizovali s idejemi manifestantů proti sudetům. Manifestanti dodrželi zásady slušného chování a drželi se instrukcí PČR, které lze poděkovat za ochranu.

 

Jiří Jaroš Nickelli Spol. L.Svobody Brno