Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohlášení předsednictva České strany národně sociální před 2. kolem volby prezidenta ČR

21. 1. 2023

Prohlášení předsednictva České strany národně sociální před 2. kolem volby prezidenta ČR

 

Nezakrýváme zklamání z volebních výsledků jediného národního kandidáta na prezidenta ČR Jaroslava Bašty, jehož jsme před 1. kolem volby jako jedna z prvních národních formací jednoznačně podpořili. A to tím spíše, že jsme se jako strana „balkónem Melantrichu“ a dalšími aktivitami podíleli na pádu předlistopadového režimu. Výsledky 1. kola volby jsou mezníkem, kterým definitivně skončil havlovský mýtus o cestě ke svobodě a demokracii. Tyto hodnoty jsou dnes stále více oklešťovány ve prospěch moci globalistických struktur a nadnárodních korporací, které stále více vysávají naši republiku a činí z nás jejich faktickou kolonii. Dlouhodobá masáž a verbální antikomunismus mainstreamových médií vyústily po třiceti letech pro voliče paradoxně v dilema, zda ve druhém kole volit komunistického ekonomického rezidenta a oligarchu, nebo komunistického rozvědčíka a špióna.

 

Petr Pavel alias agent Pávek je pro nás vzhledem k jeho morálnímu charakteru zcela nepřijatelný. Jelikož druhé kolo je bohužel o volbě menšího zla, jsme přece jen ochotni podpořit Andreje Babiše. Kvitujeme jeho závazek z billboardů, že nezatáhne naši zemi do války, to nám ale nestačí. Očekáváme, že Andrej Babiš veřejně prohlásí, že:

  • bude v Poslanecké sněmovně hlasovat proti návrhu připravovaného ústavního zákona, který by umožnil vyslat naše vojenské jednotky do zahraničí bez souhlasu Parlamentu, pouze na základě rozhodnutí vlády,
  • vystoupí proti budování letecké základny NATO v Ostravě-Mošnově, o jejíž pokračující přípravě hovořil v televizní debatě prezidentských kandidátů Josef Středula,
  • vystoupí proti dalšímu oklešťování suverenity ČR, tj. proti snaze Bruselu rozšířit v EU většinové hlasování,
  • jednoznačně se vysloví pro zrušení Lisabonské smlouvy,
  • vystoupí na obranu svobody a demokracie, tj. zejména proti cenzuře a proti záměru zavést zneužitelné korespondenční a elektronické hlasování.

 

20. 1. 2023

 

Předsednictvo České strany národně sociální

 

Přišlo e-poštou

 

www.csns.cz