Jdi na obsah Jdi na menu
 


President Zeman se s odsunem neplete, zato pan Šafr o sudetech excelentně lže

21. 12. 2021

President Zeman se s odsunem neplete, zato pan Šafr o sudetech excelentně  lže

 

Jiří Jaroš Nickelli, Společnost L. Svobody Brno

 

Pan Šafr, neustále napadající český národ z jakýchsi  nedoložených zločinů na alias sudetských Němcích (dále jen sudeti), opět perlil na Fóru24 ( Forum24, 20.12.21, "Zeman se plete. Není žádný důvod, proč by se v Čechách nekonaly Sudetoněmecké dny").

 

Copak nám to pan Šafr nablábolil? Vyberu jen nejdůležitější nesmysly.

Za první, pan Šafr tvrdí, že pan president se plete s odsunem. Opak je pravdou.

Za druhé, pan Šafr tvrdí. že tzv. sudeti jsou" specifická národnostní skupina". Opak je pravdou.

Za třetí, pan Šafr tvrdí, že sudeti byli při odsunu "masakrovány a vyháněni, a nikdo s nimi neměl slitování". Opak je pravdou.

 

Nyní rozeberme páně Šafrovy nesmysly - anebo excelentní lži, jak je libo čtenáři.

Za prvé, president Zeman se s odsunem nikdy nepletl - a to ani tehdy, když požadoval pro malou menšinu sudetů vzpomínku a pietu za jejich antifašismus.

 

Za druhé, pan president měl naprostou pravdu, když prohlásil v Lidovkách ,že "Odsun byl lepší než smrt".

Stačí poukázat na trestání Němců, zrádců a kolaborantů v poválečné Francii, Holandsku, Dánsku, Polsku, Řecku, Jugoslávii atd. A samozřejmě též v zemi nejvyšších ztrát - v SSSR. Jen první osvobozený rok 1944 ve Francii se konalo 56 tisíc soudů s Němci, kolaboranty a zrádci.

 

Za třetí, sudeti NIKDY nebyli "specifická národnostní skupina" ,jak lže nebo blábolí pan Šafr. Kdybych já sám jako student etnografie na dvou universitách tvrdil něco takového, neexceloval bych u zkoušek, jak to bylo ve skutečnosti, ale vyrazili by mne hned od prvních státnic!

Alias sudetští - na Slovensku a Podkarpatské Rusi tzv. karpatští - Němci, nikdy a nikde nebyli specifická národnostní skupina anebo "kmen", jak je nazývá praporečník sudetů Posselt  - nýbrž byly to pouhé etnografické skupiny  původně říšských a rakouských Němců, kteří navíc nesídlili na našem území "odpradávna" natož souvisle nějakých 800 let!, jak opět lže Posselt a jeho soudruzi. Tak jako jsme tu měli etnografické skupiny. Sudeti se nikdy nezmohli u nás na nějaké uvědomění kmenové nebo etnické odlišnosti! Byli to jen a jen přistěhovalci z říše nebo Rakous - nic jiného!

 

Za čtvrté, kde sebral pan Šafr nějaké masové "masakrování a vyhánění"? Tyto fabuláty vytvořil otec sudetského poválečného mýtu Wenzel Jaksch po rozchodu s presidente, Benešem! Ani němečtí komunisté emigranti ( skupina Kirpalová - Kreibich atd.) nikdy s Jakschem nesouhlasili. Je obecně známo, že excelentní lež o tzv. masakru sudetů na pohořelickém pochodu vytvořil již roku 1946 sám Jaksch a neuspěl s ním ani u britské kontrolní komise, která případ v ČSR vyšetřovala.

 

Naopak - kontrolní komise mezinárodního Červeného kříže a velmocí schválily organisovaný odsun Němců z ČSR jako projev humanitního jednání orgánů státu. Tady je pan Šafr se svými bláboly zcela mimo mísu dějin.

Prostě a zkrátka již jen z těchto naznačených důvodů neexistuje jediný důvod, proč by se měl sraz sudetů konat v ČR - nástupníku ČSR! A těch důvodů bych mohl sepsat ještě daleko více.

 

Tak například základní provinění jednoho milionu stošedesáti dvou tisíc šesti set sedmnácti sudetů toto přesné číslo publikovali odborníci faleristé! - spočívalo v jejich činnosti pro uloupen čs. pohraničí, za což dostali od Hitlera tzv. Sudetskou medaili. Někteří pak i s tzv. Pražskou sponou - jako vrah K. H. Frank. To znamená, že tito sudeti jako členové protistátních organizací Ordnerů a Freikorpsů - se provinili velezradou proti ČSR a byla možnost místo odsunu je postavit před vojenské soudy! A Benešova republika je benevolentně místo trestu pouze odsunula. Republika si prostě nechtěla s nimi mazat ruce, měla jiné starosti, s budováním státu zničeného jak říšskými Němci, tak sudety. Odsunula po částečných výkonech dokonce i odsouzené, kterým ještě trest nevypršel!

 

Dále trestání podle dekretů nebylo postaveno na kolektivní víně jak neustále lžou páni Herman, Šafr a jiní.

Bylo postaveno na vyšetřovacích komisích tří typů -  trestně nalézacích, bezpečnostních a očistných. Všechny pracovaly do roku 1947.

Takto bylo osvobozeno na 220 tisíc sudetských čili čs. Němců, jak se může dopátrat pan Šafr! Takže bych na jeho místě o kolektivní vině nikdy neblábolil. Byla to většinová vina, uznaná i Norimberským soudem, jak se můžeme dočísti například v knize gen. Ečera Norimberský soud.

Takže jednoduše řečeno závěrem - pan Šafr bez důkazů podporuje vlámání sudetů do republiky a konání jejich nelegitimního srazu, když navíc landsmané mají pod střechou organizaci Witikobund, kam se pohrobci německých a sudetských nacistů nakvartýrovali po válce.

 

Pokud český národ ještě zcela nezdegeneroval, musí se masově postavit těmto protistátním plánům, jež jsou v rozporu s Postupimí, s Pařížskou reparační dohodou, a s dekretálním právem, které pro poválečnou dobu nebyly ani zrušeny ani nevyhasly, jak zase pro změnu blábolí jiní.

 

Odsun nevymyslil ani Beneš sám, ani exilová londýnská vláda o sobě. Odsun byl požadavkem Chamberlaina, pokládajícího se po r. 39 za podvedeného Hitlerem. Po Chamberlainově smrti odsun zkonstruovalo britské zamini, odbor Střed, za souhlasu premiéra Churchilla a ministra Edena - a něž se páni Hermanové, Posseltové a Šafrové útočit neodváží. Tak si našli karabáč na "universálního vinníka" presidenta Beneše, což je největší ideologická sprosťárna v našich dějinách. Je mimo jiné i na vědcích akademicích, aby tento historický hnus dokázali nejen odkrýt a dokumentoval, ale též spravedlivě odsoudit.