Jdi na obsah Jdi na menu
 


Popravčí vládní četa splnila historické zadání

8. 5. 2023

Popravčí vládní četa splnila historické zadání

5. 5. 2023 josh-xy komentářů: 15 Česká republika

Popravčí vládní četa splnila historické zadání

Rozbití společného  československého státu, rozkradení majetku pod krycím názvem kuponová privatizace, zatažení  ČR  bez souhlasu svých občanů do NATO, přijetí  ČR do EU. To jsou jednotlivé milníky scénáře ztráty suverenity a nezávislosti naší země.

Nyní podpisem tzv. obranné dohody mezi ČR a USA se kruh uzavírá. De facto končí i  existence vlády Petra Fialy ( a vlád následných, rádoby demokraticky zvolených), nastává konec existence samostatného českého státu. O dalším osudu ČR bude rozhodovat Bílý dům a Pentagon.

Koňským handlířům ze Strakovy akademie se podařilo  vytvořit  namísto vyvážené smlouvy  dvou obrazně  suverénních států  ve skutečnosti bianko šek.  Záměrně a účelově  odfláknutou  vazalskou smlouvu  vyznačující se povinnostmi ČR a právy USA .  Smlouvu znatelně se nelišící od smluv uzavírané s náčelníky na africkém, jihoamerickém či  asijském kontinentu v dobách vrcholného kolonialismu.

Bez cynismu se ministryni  Černochové  prosazením smlouvy  uvedeného znění podařilo překonat legendárního Adolfa Hitlera, který ke svému protějšku  Emilu Háchovi byl v mnohém  shovívavější.

Smlouva přichází v době, kdy MMF předvídá blížící se konec dolaru jako světové měny, kdy USA nebudou moci tisknout další navyšující se počet bankovek k udržování svých vojenských základen po celém světě. V době , kdy USA už nebudou mít dostatek  financí na udržení základen a naopak začnou požadovat po svých vojenských koloniích, ke kterým se ČR hrdě hlásí, aby financovaly americké  základny na svých územích .

ČR za dobu více než 20 let svého  členství v teroristické organizaci NATO sloužila zájmům USA víc než věrně. Nejen mnohaletou  přítomností naší armády po boku příslušníků  americké armády při rozvratu v Afghánistánu, či vládní podporou bombardování Jugoslávie. Nyní krvelačná  Černochová  podpisem smlouvy   připravuje území ČR pro  další bojiště k naplňování  imperiálních zájmů USA, jež  neskrývají svou touhu  pokračovat ve  válečném tažení, tentokrát proti světovým velmocím RF a  ČLR

Předáváme zadarmo  poslední zbytky suverenity našeho státu, který je ekonomicky již  tři desítky let  v koloniální podřízenosti Německa .

Metastáze rakoviny v  prosazování   agresivní a dobyvačné imperiální politika USA zasáhla svoji  další „spojeneckou“ zemi,tentokrát Českou republiku. Po více než  třiceti letech od státního převratu se definitivně naplňuje odkaz alkoholního dramatika Václava Havla. Vítězství pravdy a lásky k USA.  S ním i dovršení narůstajícího pocitu cizinectví našich občanů ve vlastní zemi, nabývající na intenzitě v důsledku započaté  ukrajinizace české publiky, který podpisem  tzv.obranné  smlouvy mezi ČR a USA přerostl v pocit konce naší státní existence,

Mroslav Kavij

https://www.pokec24.cz/blog/popravci-vladni-ceta-splnila-historicke-zadani/